slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Workshop goochelen

Leer ook de goochelkunst!

Nu is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen van de magische wereld van een goochelaar! Eindelijk krijgt u het antwoord op de veelgestelde vraag: “Hoe doe je dat?”.

De workshops worden vanzelfsprekend aangepast aan de leeftijdsgroep en zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de cursus starten we met een korte goochelshow. Daarna krijgt men te zien hoe dit in z’n werk gaat. Tijdens de cursus leert u de ultieme geheimen van de goochelkunst. Goocheltechnieken en presentatie zijn daarbij belangrijke onderdelen. Na de cursus kunnen de deelnemers een korte goochelshow geven voor familie, vrienden, en collega’s.

Goochelgeheimen

& presentatie

Workshop goochelen voor elke doelgroep

Voor de volwassenen is er een complete workshop goochelen welke zeer geschikt is als teambuilding of bedrijfsuitje.
Door middel van teambuilding en samenwerking worden diverse goocheltrucs stap voor stap uitgelegd welke uiteindelijke een grote impact zullen achterlaten op de toeschouwers.

Daarnaast zijn voor de juiste uitvoering van een truc presentatie en afleidingstechnieken van groot belang. U zult leren presenteren en communiceren wat in groepsverband zal worden geoefend. De workshop is niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

SHOWFACTS

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5
Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelen met succes
Goochelaar bakt taart
Beursgoochelaar
Straatgoochelen

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Geweldige show!

5 stars magic

"Hoi Marco, we willen je bedanken voor de geweldige show. Wat hebben we genoten! We zien je graag weer terug bij ons volgend evenement!"

Preston Palace

We hebben genoten

5 stars magic

"Wat was het leuk om jou te ontmoeten. We zijn nog steeds onder de indruk van jou kunsten. Hoe doe je het toch! Je blijft een topper! Tot de volgende keer"

Fam. De Graaf

Wat was dit fantastisch

5 stars magic

"We hadden niet verwacht dat Marco zo een enorme impact zou achterlaten bij onze gasten. We zullen hem zeker bij iedereen aanraden."

Hema