TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

GEGARANDEERD SUCCES!

magicstar

100% Top entertainment

Vermaak en entertainment met table magic

CLOSE UP TABLE MAGIC

magicstar

Wedden dat de gasten versteld staan?

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2017

Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2017!

TAFELGOOCHELAAR

Tafelgoochelaar met 100% succes!

Laat uw gasten verbazen met het interactieve table magic! Tafelgoochelaar Marco Royal loopt rond tussen het publiek waarbij de mensen aan tafel worden vermaakt met verbazingwekkende momenten, humor en magische interactie.

Tijdens het tafelgoochelen gebeuren de wonderen vaak in de handen van de toeschouwer! Het publiek zit er (bijna) letterlijk met de neus bovenop waarbij de hilariteit en interactie zullen zorgen voor een enorme impact bij de mensen. Ringen verdwijnen, ballen verschijnen, en geleend briefgeld zal in waarde vermeerderen…of juist verminderen! Gegarandeerd een interactieve show met veel hilariteit, verbazing en verwondering.

Tafelgoochelen maakt uw evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Indrukwekkende goochelshows!

Het tafelgoochelen is een ideale icebreaker tijdens evenementen. Marco Royal weet met het tafelgoochelen ieder gezelschap los te maken en in de juiste sfeer te brengen. Tijdens de vertoning van de meest uiteenlopende trucs zal de hilariteit en verbazing toenemen. Het persoonlijke contact met het publiek en de ludieke sfeer aan tafel zorgen voor gezelligheid, verbazing en verwondering.

Via voorspellingen en “Mind Reading” zal tafelgoochelaar Marco Royal uw gedachten gaan lezen waarbij men werkelijk versteld zal staan. Marco Royal laat na een bezoek aan tafel telkens een grote impact achter bij de mensen waar ongetwijfeld nog lang over doorgepraat zal worden.

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen

Humor, interactie & vingervlugheid

De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij uw gasten intensief betrokken zullen worden. De verwondering en verbazing van het goochelen zal men noch lang blijven herinneren.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met uw gasten omgaan. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen. Goochelen is niet alleen zijn beroep, maar ook zijn passie!

Gegarandeerd een succesvol optreden waarbij uw gasten ongetwijfeld versteld zullen staan! Bel voor meer info: 06-47396044.

Bruiloft entertainment
Table magic
logo Marco goochelaar
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Tafelgoochelen extra info

WELKE LOCATIES ZIJN HET MEEST GESCHIKT?

Tafelgoochelaar Marco Royal loopt rond tussen het publiek en zoekt de mensen op. Hierdoor is het tafelgoochelen makkelijk inzetbaar op alle soorten feesten, beurzen, restaurants en evenementen. Zowel binnen als buiten. Tijdens het tafelgoochelen is namelijk geen geluidsinstallatie of verlichting nodig. Het enige wat Marco nodig heeft is zijn publiek.

HOELANG DUURT EEN OPTREDEN?

De duur van een optreden hangt deels af van het aantal gasten. Per tafel is Marco ongeveer 5 a 10 minuten aan het goochelen waarbij tijdens diverse rondes de hilariteit zal toenemen. Hoe meer gasten, des te langer Marco nodig heeft om iedereen persoonlijk te kunnen benaderen. Omdat ieder feest of evenement uniek is geef ik u graag persoonlijk advies omtrent de tijdsduur.


SHOW COMBINEREN MET EXTRA OPTIES?

Gegarandeerd succes!

vingervlug met goochelen

ANIMATIE TYPETJE

EEN OVERGETELIJK BEGIN VAN UW FEEST

Uw gasten betreden uw feest of evenement met een warm welkom! Marco Royal kruipt ook in de huid van diverse Typetjes. Een beveiliger, lakei of een dronken ober zorgen voor hilarische momenten.

Deze Entréé act zorgt voor een ideale icebreaker waarbij de gezellige sfeer vanaf het begin af aan wordt neergezet. Laat uw gasten verwelkomen op een bijzondere en hilarische wijze.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: TYPETJES

 

BALLONVOUWEN

KLEURRIJK EN LEUK AANDENKEN

Tijdens of na een show krijgen uw gasten een gevouwen creatie mee naar huis als aandenken van uw feest. Marco Royal maakt de mooiste creaties van ballonnen en kan naast het entertainment als goochelaar worden ingezet als extra aanvulling.

Niet alleen voor kindershows is dit sfeervol, maar juist de volwassenen kunnen genieten van de mooie en soms hilarische creaties.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: BALLONVOUWEN
 

CURSUS GOOCHELEN

LEER GOOCHELEN MET DE MAGICWORKSHOP

Wilt u ook de geheimen van het goochelen ontdekken? Tijdens de cursus goochelen leert Marco Royal u de basiskennis van het goochelvak. U leert een aantal trucs welke u kunt vertonen aan uw collega’s, vrienden of familie. Goochelen is een vak waarbij afleiding en presentatie een belangrijke rol spelen.

Deze interessante workshop zal een leerzame aanvulling zijn waarbij u de kneepjes van het vak zult leren.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: CURSUS GOOCHELEN
 

WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND

GOOCHELAAR HUREN IN ALLE GROTE STEDEN

Beroepsgoochelaar Marco Royal treedt op door heel Nederland. De optredens zijn breed inzetbaar en geschikt op elke gewenste locatie. In de volgende steden is Marco regelmatig te vinden:

Heeft u evenement op locatie? Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.
 

Table magic en tafelgoochelen

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.