slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Tafelgoochelen

Mindfuck van heel dichtbij

Laat uw gasten verbazen met het interactieve table magic! Tafelgoochelaar Marco Royal loopt rond tussen het publiek waarbij de mensen aan tafel worden vermaakt met verbazingwekkende momenten, humor en magische interactie.

Tijdens het tafelgoochelen gebeuren de wonderen vaak in de handen van de toeschouwer! Het publiek zit er bijna met de neus bovenop waarbij de hilariteit en interactie zorgen voor een enorme impact. Ringen verdwijnen, ballen verschijnen, en geleend briefgeld zal in waarde vermeerderen…of juist verminderen! Gegarandeerd een interactieve show met veel hilariteit, verbazing en verwondering.

humor

& vingervlugheid

Interactief tafelgoochelen

Het tafelgoochelen is een ideale icebreaker tijdens evenementen. Marco Royal weet met het tafelgoochelen ieder gezelschap los te maken en in de juiste sfeer te brengen. Tijdens de vertoning van de meest uiteenlopende trucs zal de hilariteit en verbazing toenemen. Het persoonlijke contact met het publiek en de ludieke sfeer aan tafel zorgen voor gezelligheid, verbazing en verwondering.

Via voorspellingen en “Mind Reading” zal tafelgoochelaar Marco Royal uw gedachten gaan lezen waarbij men werkelijk versteld zal staan. Marco Royal laat na een bezoek aan tafel telkens een grote impact achter bij de mensen waar ongetwijfeld nog lang over doorgepraat zal worden.

SHOWFACTS

Beursgoochelen met succes
Humor met goochelen
Beursgoochelaar
Goochelen tijdens evenementen

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5
Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelen met succes
Beursgoochelaar
Straatgoochelen

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Geweldige show!

stars

"Hoi Marco, we willen je bedanken voor de geweldige show. Wat hebben we genoten! We zien je graag weer terug bij ons volgend evenement!"

Preston Palace

We hebben genoten

stars

"Wat was het leuk om jou te ontmoeten. We zijn nog steeds onder de indruk van jou kunsten. Hoe doe je het toch! Je blijft een topper! Tot de volgende keer"

Fam. De Graaf

Wat was dit fantastisch

stars

"We hadden niet verwacht dat Marco zo een enorme impact zou achterlaten bij onze gasten. We zullen hem zeker bij iedereen aanraden."

Hema