slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Geweldige show!

5 stars magic

"Hoi Marco, we willen je bedanken voor de geweldige show. Wat hebben we genoten! We zien je graag weer terug bij ons volgend evenement!"

Preston Palace

We hebben genoten

5 stars magic

"Wat was het leuk om jou te ontmoeten. We zijn nog steeds onder de indruk van jou kunsten. Hoe doe je het toch! Je blijft een topper! Tot de volgende keer"

Fam. De Graaf

Wat was dit fantastisch

5 stars magic

"We hadden niet verwacht dat Marco zo een enorme impact zou achterlaten bij onze gasten. We zullen hem zeker bij iedereen aanraden."

Hema

Mindfuck!

5 stars magic

"Dit zie je normaal gesproken op tv. Maar nu zien we dit met eigen ogen in het echt! We waren sprakeloos en nog altijd verwonderd."

Fuze Tea

Je was geweldig!

5 stars magic

"namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!"

Loodswezen Rotterdam

Publiekstrekker

5 stars magic

"Marco heeft onze bezoekers tijdens de beurs uitstekend vermaakt. Complimenten hoe onze naam verwerkt zat in de diverse trucs."

Lars

Dank je Marco!

5 stars magic

"Mijn man en ik hebben zo een leuke avond gehad. De vele variatie aan wonderen die we gezien hebben is fantastisch. We hebben het nog vaak ervover."

Fam. Thomassen

Boven verwachting

5 stars magic

"We wisten niet dat je zo een impact zou geven op ons feest. We waren allen verrast en boven onze verwachtingen. Dank je wel Marco!!"

Lidy van Benten

Vermakelijke kindershow

5 stars magic

"Onze kinderen hebben zich erg goed vermaakt tijdens je show. Wat waren ze onder de indruk en erg enthousiast over wat ze hebben gezien ."

Lars

Professioneel en humorvol

5 stars magic

"Dank je wel voor je show. Het zag er zeer professioneel uit. De humor die je hebt was een ware toevoeging. We hebben erg gelachen!"

Albert Heijn

Erg vermakelijk!

5 stars magic

"Marco, je show was werkelijk erg vermakelijk. Niet alleen ik, maar zeker ook de rest van de mensen hebben met veel verwondering naar je gekeken. "

Dirk de Bruin

Zeer veel plezier gehad

5 stars magic

"Je kunsten hebben ons zeer vermaakt. We hebben zoveel plezier gehad en zelfs nadien hebben het nog veel over je gehad. Aanrader hoor."

Fam. ten Brink

Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelen met succes
Goochelaar bakt taart
Beursgoochelaar
Straatgoochelen

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.

Waarom kiest u Marco Royal

Ruim 20 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco Royal beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Hierdoor zijn de shows geschikt voor elke gewenste locatie  en doelgroep.

english / deutsch

0Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Kwaliteits garantie

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5