TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

GEGARANDEERD SUCCES!

magicstar

100% Top entertainment

Vermaak en entertainment met table magic

CLOSE UP TABLE MAGIC

magicstar

Wedden dat de gasten versteld staan?

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2017

Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2017!

RESTAURANT GOOCHELAAR

Gasten vermaken in het restaurant

Als eigenaar van een restaurant is het vanwege de enorme concurrentie soms lastig om te onderscheiden. De beste reclame voor naamsbekendheid is dan ook mond op mond reclame. Met de inzet van restaurant goochelaar Marco Royal zullen wonderbaarlijke trucs plaatsvinden bij de gasten aan tafel.

De impact van de verwondering zal blijven hangen bij uw gasten waarover gegarandeerd gepraat zal worden. Familieleden, collega’s en vrienden zullen worden overgehaald om de beleving eveneens te gaan ervaren wat zorgt voor een positief sneeuwbal effect. Ontdek hieronder alle voordelen op een rij.

Met het inhuren van restaurant goochelaar Marco Royal creëert u diverse voordelen tegen een relatief kleine investering.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

magisch entertainment tijdens table magic

Altijd respectvol naar uw gasten

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de gasten. Restaurant goochelaar Marco Royal weet exact wanneer het goochelen toelaatbaar is. Dus bv niet tijdens de heerste hap van het diner of tijdens zakelijke gesprekken.

De trucs kunnen eventueel in het teken staan van uw restaurant. Visitekaartjes kunnen op een leuke, en vooral magische wijze worden uitgedeeld waarbij uw gasten met verwondering aan uw restaurant zullen terugdenken. Tevens kan uw logo of slogan op creatieve wijze verwerkt worden in de trucs. Maak vrijblijvend een afspraak waarbij we de diverse mogelijkheden bespreken.

Alle voordelen van een restaurant goochelaar


1) Wachttijden zullen worden verminderd

Tijdens drukke periodes zullen de wachttijden van de bestellingen oplopen. Door het entertainen van uw gasten aan tafel zal men de tijd even vergeten en geeft u meer tijd in de keuken. Wat is er mooier dan een persoonlijke goochelshow bij de gasten aan tafel.


2) Meerwaarde ten opzichte van uw concurrentie

Mensen willen waar voor hun geld en maken daarop hun keuze voor een restaurant. Wat is er mooier dan de concurrent een stap voor te zijn. Persoonlijk entertainment in uw restaurant geeft uw gasten een magische belevenis.


3) Terugkerende gasten

De impact van de kleine wonderen onder de neus van uw gasten zorgen voor een unieke belevenis waarover gepraat zal worden. Wat is er mooier dan mond op mond reclame waarbij de gasten familieleden en vrienden aansporen om de belevenis in uw restaurant zelf te gaan ervaren!


4) Goochelen is modern en populair!

Vanwege de diverse televisie programma’s over goochelen is magic weer helemaal van deze tijd! Laat de populariteit van tv programma’s toe in uw restaurant en laat uw gasten verwonderen met een live goocheloptreden.


5) Zowel voor jong als oud

Ongeacht de leeftijd is het goochelen voor iedere doelgroep interessant. Zowel kinderen als volwassenen genieten van diverse trucs op niveau. Naast het goochelen is er een mogelijkheid tot het vouwen van balloncreaties voor de kinderen welke een aandenken kunnen zijn aan uw restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Humor & hilariteit

Bruiloft entertainment
Table magic
logo Marco goochelaar
Magic tijdens een trouwerij
Table magic

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen