slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Interactieve kindershows

Mega Magic Goochelshow

De interactieve “Mega Magic Goochelshow” is een gezellige kindershow waarbij veel wordt gelachen en vooral veel wordt gegoocheld. Gegarandeerd een succesvol kinderfeest!

De kinderen kijken niet alleen naar de show, maar zullen ook actief deelnemen! Ze worden intensief betrokken en zullen ontdekken dat zij zelf ook kunnen goochelen! De geheimzinnige goochelspreuk kan van alles laten verschijnen en weer verdwijnen. Soms kan Marco Royal wel wat wat extra hulp gebruiken. Zou alleen goochelaar Marco Royal kunnen goochelen, of óók de kinderen? Ontdek het tijdens de interactieve goochelshow met veel humor en plezier!

Lachen

& verwonderen

Kindershows met gegarandeerd succes!

Marco Royal verzorgt de leukste kindershows waarbij de kinderen op het puntje van de stoel zullen zitten. Door zijn jarenlange ervaring weet Marco precies waar kinderen enthousiast van worden en speelt veilloos in op de ontstane reacties van zijn publiek.

De kinderen worden voortdurend in de show betrokken en gaan actief aan de slag met de goocheltrucs. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het inspelen op de belevingswereld van de kinderen. Om dit goed te kunnen bereiken wordt de kindershow op de leeftijdscategorie van het jonge publiek aangepast. De shows kunnen eventueel worden afgesloten met ballonvouwen.

SHOWFACTS

Humor en hilariteit
Bruiloft goochelaar
Goochelaar bakt taart
Kindershow goochelaar

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Geweldige show!

stars

"Hoi Marco, we willen je bedanken voor de geweldige show. Wat hebben we genoten! We zien je graag weer terug bij ons volgend evenement!"

Preston Palace

We hebben genoten

stars

"Wat was het leuk om jou te ontmoeten. We zijn nog steeds onder de indruk van jou kunsten. Hoe doe je het toch! Je blijft een topper! Tot de volgende keer"

Fam. De Graaf

Wat was dit fantastisch

stars

"We hadden niet verwacht dat Marco zo een enorme impact zou achterlaten bij onze gasten. We zullen hem zeker bij iedereen aanraden."

Hema