Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Interactief goochelaar Marco Royal

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Goochelaar Marco Royal tijdens een kindershow

GOOCHELSHOWS / WORKSHOPS

magicstar

Iedereen kan leren goochelen!

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2017

KINDERSHOWS

Mega Magic Goochelshow

De interactieve “Mega Magic Goochelshow” is een gezellige goochelshow waarbij veel wordt gelachen en vooral veel wordt gegoocheld. Gegarandeerd een succesvol kinderfeest!

De kinderen kijken niet alleen naar de show, maar zullen ook actief deelnemen! Ze worden erbij betrokken en zullen ontdekken dat zij zelf ook kunnen goochelen! De geheimzinnige goochelspreuk kan van alles laten verschijnen en weer verdwijnen. Soms lijkt het erop dat Marco Royal best wel wat extra hulp kan gebruiken. Het assisteren is dan ook een mooie taak voor de kinderen. Zou alleen goochelaar Marco Royal kunnen goochelen, of óók de kinderen? Ontdek het tijdens de interactieve goochelshow met veel humor en plezier!

Wil je ook leren goochelen? Dat kan!
Ontdek de geheimen met de workshop goochelen

Goochelaar voor kinderen

Marco Royal verzorgt de leukste kindershows waarbij de kinderen op het puntje van de stoel zullen zitten. Door zijn jarenlange ervaring weet Marco precies waar kinderen enthousiast van worden en speelt veilloos in op de ontstane reacties van zijn publiek.

De kinderen worden voortdurend in de show betrokken en gaan actief aan de slag met de goocheltrucs. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het inspelen op de belevingswereld van de kinderen. Om dit goed te kunnen bereiken wordt de kindershow op de leeftijdscategorie van het jonge publiek aangepast. De shows kunnen eventueel worden afgesloten met ballonvouwen.

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen

Goochelaar met ervaring

Marco Royal zet zich in om de kinderen volledig op het gemak te stellen en vooral te laten genieten van een humoristische en interactieve show. Met ruim 15 jaar ervaring als professioneel (kinder)goochelaar weet hij iedere kindershow tot een groot succes te maken. Met zijn passie voor goochelen kan hij ieder publiek, zelfs de allerkleinsten, de mooiste momenten laten beleven. Goochelen is niet alleen zijn beroep, maar ook zijn passie!


De kinderen zullen genieten van de spetterende kindershow boordevol goocheltrucs waarover ze nog lang zullen na praten. Bel of mail voor meer info: 06-47396044

vingervlug met goochelen
Magic entertainer Marco Royal
Magic entertainment met Marco Royal
logo Marco goochelaar
Goocheltrucs en interactiviteit
Goochelaar en entertainer
Kindershow extra info

HOE LANG DUURT DE SHOW?

De complete kindershow duurt ong. 50 minuten. Deze kan indien gewenst uitgebreid worden met extra opties zoals ballonvouwen of een cursus goochelen. Alle goochelshows zijn zeer interactieve shows vol humor, spanning en natuurlijk heel veel goocheltrucs.

LEEFTIJDSCATAGORIE

De kindershow is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar. Elke show wordt aangepast aan de belevingswereld van de kinderen van de betreffende leeftijd. De visuele trucs en de interactiviteit dragen bij aan de spanningsboog van de kinderen waardoor ze tot het einde geboeid zullen blijven


GELUID EN DECOR

Het gebruik van geluid en decor hangt deels af van de locatie. Wanneer de show in een kleine ruimte afspeelt is er geen extra geluid of decor noodzakelijk.
Voor grotere ruimtes zoals scholen en theaters is het vanzelfsprekend altijd raadzaam om een geluidsinstallatie in te zetten. Als er geen geluidsinstallatie aanwezig is kan Marco Royal deze voor u in overleg voorzien. Tevens zal er gebruik worden gemaakt van een eigen microfoon (headset).


SHOW COMBINEREN MET EXTRA OPTIES?

Gegarandeerd succes!

goochelkonijn

CURSUS GOOCHELEN

LEER GOOCHELEN MET DE MAGICWORKSHOP

Wilt u ook de geheimen van het goochelen ontdekken? Tijdens de cursus goochelen leert Marco Royal u de basiskennis van het goochelvak. U leert een aantal trucs welke u kunt vertonen aan uw collega’s, vrienden of familie. Goochelen is een vak waarbij afleiding en presentatie een belangrijke rol spelen.

Deze interessante workshop zal een leerzame aanvulling zijn waarbij u de kneepjes van het vak zult leren.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: CURSUS GOOCHELEN

BALLONVOUWEN

KLEURRIJK EN LEUK AANDENKEN

Tijdens of na een show krijgen uw gasten een gevouwen creatie mee naar huis als aandenken van uw feest. Marco Royal maakt de mooiste creaties van ballonnen en kan naast het entertainment als goochelaar worden ingezet als extra aanvulling.

Niet alleen voor kindershows is dit sfeervol, maar juist de volwassenen kunnen genieten van de mooie en soms hilarische creaties.

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie: BALLONVOUWEN
 

BASISSCHOLEN

Komt er een speciale dag op uw basisschool? Juf of meesterdag, iemand jarig of viering van een seizoen? In nader overleg kunnen we een speciaal programma samenstellen welke overeenkomt met uw lestijden en leeftijdsgroepen. Beleef de interactieve goochelshows mee vol humor en hilariteit.

Schoolshow

Het komt regelmatig voor dat een zaal van een basisschool te klein is om alle groepen tegelijk bijeen te brengen. In dat geval is het mogelijk om 2 shows te verzorgen voor de onder- en bovenbouw. Beiden shows zijn dan tamelijk identiek maar worden op een ander niveau gebracht waardoor het voor alle leeftijden een hilarische en wonderbaarlijke belevenis wordt.

Tijdens een korte pauze tussen de eerste en tweede show wordt alles opnieuw klaargezet en opgebouwd voor de volgende show.

Een voorbeeld:
09:30 – 10:30 show onderbouw
10:30 – 11:00 pauze/opnieuw opbouwen
11:00 – 12:00 show bovenbouw

Vanzelfsprekend zijn alle tijden in nader overleg in te vullen.

WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND

GOOCHELAAR HUREN IN ALLE GROTE STEDEN

Beroepsgoochelaar Marco Royal treedt op door heel Nederland. De optredens zijn breed inzetbaar en geschikt op elke gewenste locatie. In de volgende steden is Marco regelmatig te vinden:

Heeft u evenement op locatie? Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.
 

Table magic en tafelgoochelen

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.