slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Googelaar huren

goochelaar of googelaar?

U kunt een googelaar huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Er zijn bijvoorbeeld googelaars speciaal voor kinderen of juist alleen voor volwassenen of zakelijk publiek. Wanneer u een googelaar wilt huren voor een bepaalde gelegenheid, dan kunt u altijd bij Marco Royal terecht. Als ervaren googelaar staat Marco klaar met shows voor kinderen, volwassenen, zakelijk publiek, families en de meest verschillende andere doelgroepen.

Kwaliteits garantie
Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelen met succes
Goochelaar bakt taart
Beursgoochelaar
Straatgoochelen

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.
topgoochelaar tafelgoochelen
Goochelen met balletjes
Goochelaar bruiloft
Restaurant goochelen

Een googelaar huren voor kinderen

Marco Royal kan een geweldige googelshow voor kinderen opvoeren. Hierbij kunnen diverse humoristische balloncreaties worden getoond om de kinderen veel te laten lachen. Voor de wat kleinere kinderen is een show met workshop ook zeker aan te raden. Zowel voor jonge als oudere kinderen kunnen er spectaculaire googelshows worden gerealiseerd.

Een googelaar huren voor een zakelijk publiek

Wilt u juist een googelaar huren om zakelijke gasten te vermaken? Ook dan staat Marco Royal voor u klaar. Er is een mogelijkheid om te verschijnen op een personeelsfeest met een magische show, maar ook beursgoogelen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u de opening van uw nieuwe bedrijf op unieke wijze vieren? Dan is een googelshow ook zeker een goed idee. Voor de meest uiteenlopende zakelijke gelegenheden is het huren van een googelaar een unieke en onvergetelijke keuze.

Een googelaar huren voor familiefeesten

Heeft de familie iets te vieren? Is er iemand jarig of gaat er misschien wel iemand trouwen? Een feestje wordt nóg leuker wanneer er een bijzondere act bij wordt betrokken. U kunt dan de googelaar huren voor familiefeesten. Marco Royal komt bij u op locatie en past de googelshow naar wens aan. Hierdoor kan ieder publiek goed worden vermaakt met een onvergetelijk en hilarisch spektakel.

Weten hoe de googelaar werkt?

Hoe gaat een googelaar nu eigenlijk te werk tijdens een show ? Hoe steekt het nu werkelijk in elkaar? Heeft u altijd al eens een kijkje achter de schermen van de googelaar willen nemen? Dan is de googel workshop een goed idee. Marco Royal staat voor u klaar als tafelgoogelaar, beursgoogelaar, kindergoogelaar, podium goochelaar en meer. Op de website kunt u een overzicht vinden van alle mogelijkheden.Wilt u een ervaren googelaar huren, zodat u zeker bent dat u zich tijdens de show kunt verbazen, verwonderen én vermaken? Dan is Marco Royal zeker de juiste keuze. U betaalt altijd alleen voor de googel act en niet voor de reis naar uw locatie toe. Zo blijven de prijzen voor iedereen aantrekkelijk. Wilt u meer weten of wilt u direct een act van deze unieke googelaar reserveren? Bel dan eens naar 06-47396044.

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5