Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

GOOGELAAR HUREN

Googelaar of Goochelaar?

U kunt een googelaar huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Er zijn bijvoorbeeld googelaars speciaal voor kinderen of juist alleen voor volwassenen of zakelijk publiek. Wanneer u een googelaar wilt huren voor een bepaalde gelegenheid, dan kunt u altijd bij Marco Royal terecht. Als ervaren googelaar staat Marco klaar met shows voor kinderen, volwassenen, zakelijk publiek, families en de meest verschillende andere doelgroepen.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Een googelaar huren voor kinderen

Marco Royal kan een geweldige googelshow voor kinderen opvoeren. Hierbij kunnen diverse humoristische animatietypetjes worden getoond om de kinderen veel te laten lachen. Voor de wat kleinere kinderen is een show met ballonvouwen ook zeker aan te raden. Zowel voor jonge als oudere kinderen kunnen er spectaculaire googelshows worden gerealiseerd.

Een googelaar huren voor een zakelijk publiek

Wilt u juist een googelaar huren om zakelijke gasten te vermaken? Ook dan staat Marco Royal voor u klaar. Er is een mogelijkheid om te verschijnen op een personeelsfeest met een magische show, maar ook beursgoogelen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u de opening van uw nieuwe bedrijf op unieke wijze vieren? Dan is een googelshow ook zeker een goed idee. Voor de meest uiteenlopende zakelijke gelegenheden is het huren van een googelaar een unieke en onvergetelijke keuze.

Een googelaar huren voor familiefeesten

Heeft de familie iets te vieren? Is er iemand jarig of gaat er misschien wel iemand trouwen? Een feestje wordt nóg leuker wanneer er een bijzondere act bij wordt betrokken. U kunt dan de googelaar huren voor familiefeesten. Marco Royal komt bij u op locatie en past de googelshow naar wens aan. Hierdoor kan ieder publiek goed worden vermaakt met een onvergetelijk en hilarisch spektakel.

Weten hoe de googelaar werkt?

Hoe gaat een googelaar nu eigenlijk te werk tijdens een show? Hoe steekt het nu werkelijk in elkaar? Heeft u altijd al eens een kijkje achter de schermen van de googelaar willen nemen? Dan is de googel workshop een goed idee. Marco Royal staat voor u klaar als tafelgoogelaar, beursgoogelaar, kindergoogelaar, podiumgoogelaar en meer. Op de website kunt u een overzicht vinden van alle mogelijkheden.

Een ervaren googelaar huren?

Wilt u een ervaren googelaar huren, zodat u zeker bent dat u zich tijdens de show kunt verbazen, verwonderen én vermaken? Dan is Marco Royal zeker de juiste keuze. U betaalt altijd alleen voor de googel act en niet voor de reis naar uw locatie toe. Zo blijven de prijzen voor iedereen aantrekkelijk. Wilt u meer weten of wilt u direct een act van deze unieke googelaar reserveren? Bel dan eens naar 06-47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen