TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

GEGARANDEERD SUCCES!

magicstar

100% Top entertainment

Vermaak en entertainment met table magic

CLOSE UP TABLE MAGIC

magicstar

Wedden dat de gasten versteld staan?

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2017

Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2017!

WAT DOET EEN GOOCHELAAR

Mensen vermaken met goochelen

Het goochelen is een eeuwenoude kunst waarbij men iets ziet wat in werkelijkheid niet mogelijk is. Men beschouwd dit als wonderen maar vaak zit er een logische methode achter die natuurlijk nooit verklapt wordt. Door veel te oefenen krijg je een bepaalde vingervlugheid waarbij je prachtige trucs kunt laten zien, die voor het publiek geheim blijven.

Goochelen is een kunst en is bedoeld om mensen te entertainen en te plezieren. Voordat je de goochelkunst onder de knie hebt moet je heel veel oefenen. Dat is niet altijd makkelijk omdat veel mensen wel snel een trucje willen leren, maar het is de kunst om deze zo goed mogelijk uit te werken zodat je het publiek echt versteld kan laten staan. Goochelaars kunnen vele trucs vertonen waarbij de mensen een lange tijd vermaakt kunnen worden.

Wat heeft een goochelaar nodig?

Een goochelaar kan niet zomaar alles uit de lucht toveren. Dat lijkt misschien zo maar hij heeft vaak attributen nodig om mee te kunnen goochelen. Dit kunnen balletjes zijn of munten, of bijvoorbeeld doeken en speelkaarten. Soms goochelt een goochelaar met levende dieren zoals een konijn uit de hoge hoed of duiven die overal vandaan lijken te komen.

Veel mensen spellen soms het woord goochelaar als googelaar. Dit is natuurlijk verkeerd geschreven. Enkele goochelaars in Nederland zijn bijvoorbeeld Hans Kazan of Hans Klok. Deze laatste is echter geen goochelaar maar een Illusionist. Het verschil is dat een goochelaar van relatief dichtbij goochelt met wat kleinere attributen. Een illusionist vertoont zijn trucs vaak op een podium en heeft daarbij grote kisten nodig.

Ruim aanbod goochelshows

Hieronder vind u een overzicht van de diverse interactieve shows van Marco Royal. Naast de onderstaande shows kunnen in overleg op maat gemaakte shows worden samengesteld. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een thema feest waarbij de goocheltrucs en effecten op het thema kunnen worden afgestemd. Neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tafelgoochelen maakt uw evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.