Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Zuid Holland

Ook een topgoochelaar boeken in Zuid Holland?

Met een goochelaar in Zuid-Holland wordt iedere gelegenheid onvergetelijk. Het inschakelen van een goochelaar om een unieke show neer te zetten is dan ook een keuze waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Marco Royal is een ervaren goochelaar die shows opvoert voor zowel kinderen als volwassenen. Voor ieder publiek is er een geschikte show voor te bereiden op de locatie van uw wensen. Marco Royal staat dan ook graag voor u klaar wanneer u zoekt naar een goede goochelaar in Zuid-Holland.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Een ervaren goochelaar in Zuid-Holland

Marco Royal heeft meer dan 15 jaar ervaring in de magische, indrukwekkende en soms zelfs hilarische wereld van het goochelen. Hij heeft voor kleine gezelschappen gestaan, maar heeft ook voor volle zalen opgetreden. Voor zijn plezier weet hij zelfs af en toe mensen op straat spontaan te verrassen met een spannende goocheltruc. Kortom, wanneer u een goochelaar in Zuid-Holland wilt inschakelen voor een zeer complete show die perfect bij het publiek past, dan is Marco Royal gegarandeerd de juiste keuze.

Diverse mooie goochelshows in Zuid-Holland

De meest uiteenlopende goochelshows kunnen in Zuid-Holland worden gerealiseerd. Bestaat het publiek uit kinderen? Dan zal er een grappige, pakkende en leuke kindershow worden opgevoerd waar ieder kind oprecht van kan genieten. Bestaat het publiek juist uit zakenlieden, uit een gezellige familie of misschien wel een vriendengroep? Ook dan is er een passende show neer te zetten. Marco Royal geeft zijn goochelshows in Zuid-Holland altijd vorm aan de hand van het publiek.

In Zuid-Holland een goochelaar op uw feest

Uw feest, of andere gelegenheid, wordt gegarandeerd een onvergetelijk succes wanneer Marco Royal van de partij is. Uw gasten zullen door deze goochelaar in Zuid-Holland worden verrast met een unieke show. Op de website kunt u de diverse shows bekijken die tot de mogelijkheden behoren. Zo vindt u hier meer informatie over onder meer kindershows en ballonvouwen, tafelgoochelen en de unieke goochelworkshop. Laat u inspireren en boek direct de gewenste goochelshow voor in Zuid-Holland.

Reserveer uw indrukwekkende goochelaar in Zuid-Holland

Kijkt u nu al uit naar een show vol hilariteit, verwondering en spektakel? Dan is het zeker tijd om uw goochelaar in Zuid-Holland te boeken. Marco Royal staat ook graag voor u klaar, door heel de provincie, dus zowel in de grote steden als in de kleinere dorpen. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot het perfecte decor. U kunt direct reserveren of eens bellen voor meer informatie, via 06-47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen