Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Zeeland

Top goochelaar boeken in Zeeland

Een goochelaar in Zeeland kan iedere gelegenheid omtoveren tot een onvergetelijk evenement. Wanneer het aan u is om een personeelsfeest, een kinderpartijtje of een familiefeestje te organiseren, dan is het zeker een goed idee om eens na te denken over het inhuren van een ervaren goochelaar in Zeeland. Marco Royal kan voor u de meest uiteenlopende soorten publiek vermaken met een spectaculaire en interactieve goochelshow.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Waarom een goochelaar in Zeeland huren?

Door een goochelaar in Zeeland in te schakelen voor een bepaalde gelegenheid zorgt u ervoor dat de gelegenheid gegarandeerd een groot succes wordt. Iedereen kan worden verrast door de magische en onbegrijpelijke trucs van een ervaren goochelaar. Marco Royal heeft een ruime 15 jaar ervaring en verzorgt shows voor de meest uiteenlopende gezelschappen, waardoor er voor ieder publiek een fantastische show neergezet kan worden.

Genieten van een show van de goochelaar in Zeeland

Er zijn diverse soorten goochelshows in Zeeland te realiseren. Marco Royal reist heel het land door om mensen blij te maken met magie, hilariteit, activiteit en spektakel in de shows. Of u nu in een klein Zeeuws plaatsje een goochelaar nodig heeft of juist een locatie in een grote stad heeft; Marco komt ter plaatse wanneer u een goochelaar in Zeeland wilt inschakelen. De meest onvergetelijke shows kunnen worden georganiseerd voor grote en kleine groepen volwassenen.

Ook de juiste goochelaar in Zeeland voor kinderen

Marco Royal is ook zeker de juiste goochelaar in Zeeland wanneer het publiek uit kinderen bestaat. Zoekt u een mooie act voor een kinderpartijtje, voor een scoutingbijeenkomst of een leuk evenement op de plaatselijke sportvereniging bijvoorbeeld? Dan staat de goochelaar voor u klaar met een fantastische show die zich volledig richt op het ultieme vermaak voor de aanwezige kinderen. De allerkleinsten kunnen bijvoorbeeld zeker genieten van het ballonvouwen, dat toch altijd een echte hit blijkt, maar er kunnen ook animatie typetjes betrokken zijn bij de show. Voor kinderen van alle leeftijden heeft de goochelaar in Zeeland een geweldige show in petto.

Een veelzijdigheid aan goochelshows in Zeeland

Tafelgoochelen, beursgoochelen, podiumgoochelen.. Slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Uiteraard kunt u alle showmogelijkheden online bekijken. Wilt u gebruik maken van de magische opties van Marco Royal als uw ervaren goochelaar in Zeeland? Boek dan direct en u kunt uitkijken naar een spektakel vol hilariteit. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u even bellen naar 06-47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen