Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Utrecht

Boek een goochelaar in Utrecht

Een goochelaar in Utrecht huren is weer eens iets anders. Wilt u een leuk evenement, een feest of een andere gelegenheid gaan organiseren en zoekt u naar uniek vermaak? Dan is het zeker een leuk idee om eens een goochelaar in te schakelen. U kunt dan goed bij Marco Royal terecht, een ervaren en zeer gewaardeerde goochelaar die door heel het land reist om de mooiste en meest spraakmakende goochelshows neer te zetten. Ook als u een goochelaar in Utrecht wilt inschakelen staat Marco voor u klaar.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Voor elke gelegenheid een goochelaar in Utrecht

U kunt voor werkelijk iedere gelegenheid een goochelaar in Utrecht inschakelen om de sfeer een extra bijzonder tintje te geven. Marco Royal verzorgt een veelzijdigheid aan goochelshows. Zo kunt u onder meer kiezen voor grappige typetjes, voor een leuke kindershow, voor beursgoochelen of bijvoorbeeld tafelgoochelen. De show wordt zo groot gemaakt, of zo klein gehouden, als u het wilt. Hierdoor is het goed mogelijk om voor ieder gezelschap een spectaculaire show neer te zetten. Wanneer u wilt is het zelfs mogelijk om de goochelaar in Utrecht een workshop te laten geven, zodat u eens een uniek kijkje achter de schermen van de goocheltrucs krijgt.

Geniet van een spectaculaire goochelshow in Utrecht

Wanneer u Marco Royal inschakelt voor het realiseren van een goochelshow in Utrecht, dan bent u zeker dat u uit kunt kijken naar een show die u niet snel meer zult vergeten. De shows worden op die manier vorm gegeven dat er nog lang over nagepraat zal worden. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van een spectaculaire goochelshow!

Waar in Utrecht kunt u de goochelaar reserveren?

U kunt niet alleen bij de googelaar terecht voor een show in de stad Utrecht zelf. Door de hele provincie kunnen shows worden georganiseerd. Dit is direct ook het voordeel van Marco Royal. Hij komt overal, waar u maar wilt, om een magische show voor het publiek op te voeren.

Laat u verrassen door de goochelaar in Utrecht

Met een goede goochelaar kunt u een show tegemoet zien die u zal verbazen, die u zal verrassen en die u aan het lachen zal maken. Ziet u zo’n magische en hilarische show wel zitten? Dan kunt u natuurlijk één van de unieke shows van Marco Royal boeken. U kunt de diverse shows op de website bekijken. Wilt u meer informatie óf wilt u meteen uw goochelaar in Utrecht reserveren? Bel dan naar 06-47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen