Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Rotterdam

Topgoochelaar in Rotterdam huren

Als tafelgoochelaar in Rotterdam kan Marco Royal alle gasten laten genieten van een unieke dag of avond. U zult versteld staan over de magische trucs die u van dichtbij mee kunt maken wanneer u een tafelgoochelaar in Rotterdam inschakelt. Marco heeft een jarenlange ervaring en zeker niet alleen als tafelgoochelaar. Ook wanneer u zoekt naar een goochelaar voor kinderen of een ervaren beursgoochelaar in Rotterdam bent u bij Marco aan het juiste adres. De meest uiteenlopende magische shows vol spektakel worden tot in de puntjes voor u verzorgd.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Vingervlug en verbazingwekkend!

Wat dacht u van het boeken van een goochelaar in Rotterdam voor uw gelegenheid? Of u nu een verjaardag viert, een zakelijk evenement organiseert of bijvoorbeeld extra aandacht wilt trekken op de beurs; met een goochelaar in Rotterdam zit u altijd goed. Als u op zoek bent naar een ervaren goochelaar in Rotterdam, dan kunt u altijd een beroep doen op de mogelijkheden van Marco Royal.

Interactieve kindershows in Rotterdam

Een kinderfeestje moet natuurlijk een onvergetelijke aangelegenheid zijn voor de kinderen. Dit wordt het zeker met een leuke kindershow in Rotterdam, volledig verzorgd door Marco Royal. Wat dacht u van een kindershow met ballonvouwen of bijvoorbeeld met leuke animatie typetjes? Alles is mogelijk wanneer u een magische kindershow in Rotterdam laat verzorgen door Marco Royal. De kinderen worden actief bij de show betrokken

Googelaar zoeken in Rotterdam

Met regelmaat wordt er in de zoekmachines gezocht naar een googelaar in Rotterdam. In feite is het geen googelaar, maar een goochelaar. Het is een lastig woord waar veel mensen over struikelen in de spelling. Geen probleem, want of u nu op zoek bent naar een goochelaar of een googelaar in Rotterdam, Marco Royal is altijd de beste optie. U kunt bij Marco terecht voor onder meer kindershows, tafelgoochelen, beursgoochelen, animatie typetjes en compleet verzorgde optredens voor groot publiek. U kunt zelfs deelnemen aan een leuke goochel workshop in Rotterdam!

Show reserveren in Rotterdam

Op de website vindt u een helder overzicht van de vele mogelijkheden van Marco Royal. Wanneer u zoekt naar een goochelaar in Rotterdam die de perfecte show voor uw specifieke publiek realiseert, dan bent u zeker welkom. U kunt direct reserveren, maar u kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden van de goochelaar in Rotterdam. Bel dan naar 06 – 47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen