slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Goochelaar huren in Rotterdam

Tafelgoochelen of Kindershow in Rotterdam

Als tafelgoochelaar in Rotterdam kan Marco Royal alle gasten laten genieten van een unieke dag of avond. U zult versteld staan over de magische trucs die u van dichtbij mee kunt maken wanneer u een tafelgoochelaar in Rotterdam inschakelt. Marco heeft een jarenlange ervaring en zeker niet alleen als tafelgoochelaar. Ook wanneer u zoekt naar een goochelaar voor kinderen of een ervaren beursgoochelaar in Rotterdam bent u bij Marco aan het juiste adres. De meest uiteenlopende magische shows vol spektakel worden tot in de puntjes voor u verzorgd.

Beursgoochelen met succes
Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelen met succes
Goochelaar bakt taart
Beursgoochelaar
Straatgoochelen

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.
topgoochelaar tafelgoochelen
Goochelen met balletjes
Goochelaar bruiloft
Restaurant goochelen

Vingervlug en verbazingwekkend!

Wat dacht u van het boeken van een goochelaar in Rotterdam voor uw gelegenheid? Of u nu een verjaardag viert, een zakelijk evenement organiseert of bijvoorbeeld extra aandacht wilt trekken op de beurs; met een goochelaar in Rotterdam zit u altijd goed. Als u op zoek bent naar een ervaren goochelaar in Rotterdam, dan kunt u altijd een beroep doen op de mogelijkheden van Marco Royal.

Interactieve kindershows in Rotterdam

Een kinderfeestje moet natuurlijk een onvergetelijke aangelegenheid zijn voor de kinderen. Dit wordt het zeker met een leuke kindershow in Rotterdam, volledig verzorgd door Marco Royal. Wat dacht u van een kindershow met ballonvouwen of bijvoorbeeld met leuke workshop? Alles is mogelijk wanneer u een magische kindershow in Rotterdam laat verzorgen door Marco Royal. De kinderen worden actief bij de show betrokken

Googelaar zoeken in Rotterdam

Met regelmaat wordt er in de zoekmachines gezocht naar een googelaar in Rotterdam. In feite is het geen googelaar, maar een goochelaar. Het is een lastig woord waar veel mensen over struikelen in de spelling. Geen probleem, want of u nu op zoek bent naar een goochelaar of een googelaar in Rotterdam, Marco Royal is altijd de beste optie. U kunt bij Marco terecht voor onder meer kindershows, tafelgoochelen, beursgoochelen, animatie typetjes en compleet verzorgde optredens voor groot publiek. U kunt zelfs deelnemen aan een leuke goochel workshop in Rotterdam!

Goochelshow reserveren in Rotterdam

Op de website vindt u een helder overzicht van de vele mogelijkheden van Marco Royal. Wanneer u zoekt naar een goochelaar in Rotterdam die de perfecte show voor uw specifieke publiek realiseert, dan bent u zeker welkom. U kunt direct reserveren, maar u kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden van de goochelaar in Rotterdam. Bel dan naar 06 – 47396044.

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5