Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Overijssel

Boek een goochelaar in Overijssel

Een evenement wordt pas echt een succes als u iets bijzonders aan de avond toevoegt. Wat dacht u van een goochelaar? Zeker wanneer het om iemand gaat die veel goochelervaring heeft. U zorgt voor net dat beetje extra sfeer op uw verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsevenement. Een vakman als goochelaar is Marco Royal. Boekt u hem, dan weet u op voorhand al dat u een spectaculaire avond te wachten staat.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Wat kan een tafelgoochelaar in Overijssel allemaal?

Het wordt natuurlijk pas echt leuk als het spektakel dichter bij de gasten wordt gebracht. Een tafelgoochelaar als Marco Royal is hier de ideale persoon voor. Er zijn maar weinig zaken in het leven die meer tot de verbeelding zullen spreken dan de trucs en de magie van Marco Royal die hij letterlijk uitvoert waar u bij staat. Marco is dan ook al een leven lang bezig met het aanscherpen van zijn techniek. Dit doet hij onder andere door zich breed in het goochelen te verdiepen. Daardoor is Marco Royal ook zeer geschikt als bijvoorbeeld beursgoochelaar of goochelaar voor kinderen

Een goochelaar met kinderen vinden in Overijssel

Kinderfeestjes moeten onvergetelijk zijn. Dit geldt vooral voor de kinderen natuurlijk. Met die gedachte als uitgangspunt heeft Marco Royal dan ook een aantrekkelijke show als goochelaar met kinderen opgebouwd. In zijn shows gaat het om meer dan goochelen alleen. Hij haalt er van alles bij en zelfs de kinderen kunnen meedoen aan zijn shows. Deze formule is een verzekering voor een leuke en geslaagde middag. Zijn trucs zullen nog wekenlang het gesprek van de dag blijven.

Googelt u een googelaar?

Wanneer u Google opent om een goochelaar in Overijssel te vinden, dan is de kans aanwezig dat u de spelling van het woord niet juist heeft. Een googelaar, ofwel iemand die zoekt op Google, is namelijk niet hetzelfde als een goochelaar. Uiteindelijk bent u natuurlijk op zoek naar een specialist in tafelgoochelen, beursgoochelen of iemand die geschikt is als goochelaar voor kindershows. Al deze vormen zitten in het pakket van Marco Royal. Zijn ruime schat aan kennis van magische trucs maakt van hem een echte goochelaar die niet mag ontbreken op uw evenement.

Een show van goochelaar Marco Royal in Overijssel

Misschien bent u inmiddels overtuigd van de toegevoegde waarde van een goochelaar op uw evenement. Kijkt u dan gerust even verder op de website zodat u precies kunt zien wat er allemaal mogelijk is met Marco Royal. Het is namelijk zo dat voor elk evenement een ideale show te verzorgen is. Een show die past bij het publiek en het soort gelegenheid. U kunt direct reserveren via de website. Mocht u echter toch nog enkele vragen hebben, dan kunt u die gerust stellen. Bel Marco dan op: 06-47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen