slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Goochelaar huren in Overijssel

Boek een goochelaar in Overijssel

Een evenement wordt pas echt een succes als u iets bijzonders aan de avond toevoegt. Wat dacht u van een goochelaar? Zeker wanneer het om iemand gaat die veel goochelervaring heeft. U zorgt voor net dat beetje extra sfeer op uw verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsevenement. Een vakman als goochelaar is Marco Royal. Boekt u hem, dan weet u op voorhand al dat u een spectaculaire avond te wachten staat.

Beursgoochelen met succes
Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelen met succes
Goochelaar bakt taart
Beursgoochelaar
Straatgoochelen

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.
topgoochelaar tafelgoochelen
Goochelen met balletjes
Goochelaar bruiloft
Restaurant goochelen

Wat kan een tafelgoochelaar in Overijssel allemaal?

Het wordt natuurlijk pas echt leuk als het spektakel dichter bij de gasten wordt gebracht. Een tafelgoochelaar als Marco Royal is hier de ideale persoon voor. Er zijn maar weinig zaken in het leven die meer tot de verbeelding zullen spreken dan de trucs en de magie van Marco Royal die hij letterlijk uitvoert waar u bij staat. Marco is dan ook al een leven lang bezig met het aanscherpen van zijn techniek. Dit doet hij onder andere door zich breed in het goochelen te verdiepen. Daardoor is Marco Royal ook zeer geschikt als bijvoorbeeld beursgoochelaar of een goochelaar voor kinderen.

Een goochelaar met kinderen vinden in Overijssel

Kinderfeestjes moeten onvergetelijk zijn. Dit geldt vooral voor de kinderen natuurlijk. Met die gedachte als uitgangspunt heeft Marco Royal dan ook een aantrekkelijke show als goochelaar met kinderen opgebouwd. In zijn shows gaat het om meer dan goochelen alleen. Hij haalt er van alles bij en zelfs de kinderen kunnen meedoen aan zijn shows. Deze formule is een verzekering voor een leuke en geslaagde middag. Zijn trucs zullen nog wekenlang het gesprek van de dag blijven.

Googelt u een googelaar voor Overijssel?

Wanneer u Google opent om een goochelaar in Overijssel te vinden, dan is de kans aanwezig dat u de spelling van het woord niet juist heeft. Een googelaar, ofwel iemand die zoekt op Google, is namelijk niet hetzelfde als een goochelaar. Uiteindelijk bent u natuurlijk op zoek naar een specialist in tafelgoochelen, beursgoochelen of iemand die geschikt is als goochelaar voor kindershows. Al deze vormen zitten in het pakket van Marco Royal. Zijn ruime schat aan kennis van magische trucs maakt van hem een echte goochelaar die niet mag ontbreken op uw evenement.

Een show van goochelaar Marco Royal in Overijssel

Misschien bent u inmiddels overtuigd van de toegevoegde waarde van een goochelaar op uw evenement. Kijkt u dan gerust even verder op de website zodat u precies kunt zien wat er allemaal mogelijk is met Marco Royal. Het is namelijk zo dat voor elk evenement een ideale show te verzorgen is. Een show die past bij het publiek en het soort gelegenheid. U kunt direct reserveren via de website. Mocht u echter toch nog enkele vragen hebben, dan kunt u die gerust stellen. Bel Marco dan op: 06-47396044.

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5