Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Noord Holland

Top goochelaar boeken in Noord Holland

U kunt een goochelaar in Noord-Holland reserveren wanneer u zich eens wilt laten meeslepen in de wereld van magie. Marco Royal is een ervaren goochelaar die zich inzet op het gebied van goochelshows en entertainment. Wanneer u nog zoekt naar een unieke toevoeging aan een leuke dag of avond, dan kunt u deze goochelaar in Noord-Holland reserveren. Een groot voordeel is wel dat u geen reiskosten hoeft te betalen, waardoor de tarieven scherp blijven en de goochelaar werkelijk op iedere locatie in Noord-Holland komt om een show weg te geven.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Iedereen kan genieten van een goochelaar in Noord-Holland

Een googelaar heeft het vermogen om kleine en grote gezelschappen te betoveren met een gevoel van onbegrip. Dit is juist het mooie van het goochelaarsvak, het in verwondering brengen van mensen. Wanneer u een goochelaar in Noord-Holland inschakelt voor het vermaak van een gezelschap, dan kunt u rekenen op een goochelshow vol entertainment, magie, hilariteit, activiteit en natuurlijk verbazing. Op een leuke manier met de mond vol tanden staan na het zien van een unieke act die u van geen kanten kunt begrijpen. Dat is het mooiste wat er is!

Een graag geziene goochelaar in Noord-Holland

Marco Royal is een zeer gewaardeerde goochelaar in Noord-Holland. Hij is al meer dan 15 jaar actief als professioneel goochelaar en heeft dan ook al voor de meest uiteenlopende doelgroepen gestaan. Er kunnen goochelshows in Noord-Holland worden gerealiseerd voor kinderen en volwassenen, waardoor werkelijk ieder publiek optimaal vermaakt kan worden met een show vol spektakel, verwondering en interactiviteit. Marco zet zich dan ook in om voor iedere gast een onvergetelijk stukje entertainment neer te zetten.

De goochelaar in Noord-Holland zorgt voor interactie

Wanneer u kiest voor de shows van deze ervaren goochelaar in Noord-Holland, dan bent u ervan verzekerd dat u niet alleen maar kijkt naar een show. De goochelshows van Marco Royal zijn namelijk interactief en dit betekent dat u écht betrokken wordt bij het geheel. U ziet de show niet alleen, maar u beleeft deze ook heel intensief. Hierdoor is iedere goochelshow in Noord-Holland succes gegarandeerd. De unieke beleving, een verbazingwekkende ervaring, zal zeker nog lang onderwerp van gesprek zijn.

Diverse shows van de goochelaar in Noord-Holland

Neemt u gerust even de tijd om de verschillende goochelshows te bekijken op de website. U kunt natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen via 06-47396044 voor meer informatie. Vanzelfsprekend kunt u ook direct deze unieke goochelaar voor in Noord-Holland reserveren.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen