Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Limburg

Top goochelaar boeken in Limburg

Een goochelaar in Limburg boeken voor een personeelsfeest, een familiedag, een verjaardagsfeest of een kinderpartij? Dan laat Marco Royal u graag genieten van een show vol entertainment, spektakel en verwondering. Als ervaren goochelaar in Limburg hebben al veel gezelschappen genoten van het gevoel van magie tijdens één van de indrukwekkende shows. Ook u kunt hiervan genieten, op iedere gewenste locatie in Limburg. Marco Royal rijdt het hele land door om shows te verzorgen voor jong en oud. Nog nooit heeft iemand spijt gehad van het inschakelen van deze ervaren goochelaar in Limburg. Leest u gerust eens de ervaringen van anderen op de website.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

De meest ervaren goochelaar in Limburg

De ene googelaar is de andere niet. Wanneer u wilt genieten van een compleet verzorgde show, die op basis van het betreffende publiek wordt vormgegeven, dan heeft u een ervaren goochelaar in Limburg nodig. Alleen dan weet u zeker dat u een onvergetelijke belevenis tegemoet kunt zien. Marco Royal zet zich al meer dan 15 jaar in om de meest uiteenlopende gezelschappen te vermaken als goochelaar in Limburg.

De goochelaar zet in Limburg een onvergetelijke show neer

Als u eenmaal heeft gekozen voor een show van deze goochelaar in Limburg, dan kunt u uitkijken naar een onvergetelijk stukje magie. Er zijn veel verschillende goochelshows mogelijk in Limburg. Voor de kinderen is het ballonvouwen bijvoorbeeld erg leuk en er kunnen diverse animatie typetjes tevoorschijn komen. Gaat de voorkeur uit naar beursgoochelaar, tafelgoochelen of bijvoorbeeld podiumgoochelen? Dat is ook geen enkel probleem. Op de website vindt u een overzicht van alle goochelshows die in Limburg gerealiseerd kunnen worden.

Een kijkje achter de schermen van de goochelaar in Limburg

Mensen willen natuurlijk altijd weten hoe een goocheltruc nu werkelijk in elkaar zit. Er moet toch een manier zijn om erachter te komen wat nu precies de trick is die het publiek niet kan zien? Ja, die manier is er zeker! U kunt namelijk ook kiezen voor een leuke workshop goochelen van de goochelaar in Limburg. Tijdens deze workshop maakt u nader kennis met diverse trucs en wordt u een uniek kijkje achter de schermen gegeven. Na afloop heeft u zeker veel opgestoken van de workshop en kunt u terugkijken op een gezellig en leerzaam moment met de goochelaar in Limburg.

Een bijzondere goochelshow in Limburg beleven

Bent u klaar voor een hilarische, verbazingwekkende, entertainende en onvergetelijke goochelshow in Limburg? Reserveer dan direct en u kunt uitkijken naar de tijd van uw leven. Wilt u eerst meer informatie? U kunt dan bellen naar 06-47396044. U raakt zeker overtuigd van de kracht van een unieke goochelshow op uw locatie.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen