Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Leeuwarden of Groningen

Een goochelaar in Leeuwarden boeken

Een goochelaar in Leeuwarden of Groningen boeken is natuurlijk altijd een goed idee, zeker wanneer u hierbij kiest voor Marco Royal. Deze ervaren goochelaar heeft al voor eindeloos veel soorten publiek gestaan in de ruime 15 jaar waarin hij als goochelaar actief is. U kunt dan ook de meest uiteenlopende soorten shows en optredens laten verzorgen door deze goochelaar in Leeuwarden, van kindershows met ballonvouwen tot beursgoochelen en tafelgoochelen.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Een tafelgoochelaar in Leeuwarden reserveren

U kunt Marco Royal als uw tafelgoochelaar in Leeuwarden reserveren wanneer u letterlijk met de neus bovenop de trucs wilt zitten. Dit maakt het tafelgoochelen in Leeuwarden bijzonder, uniek en intiem. Wilt u liever van een grootser spektakel genieten? Dan is podiumgoochelen een goede optie. Ook beursgoochelen behoort zeker tot de mogelijkheden. Marco Royal biedt namelijk een veelzijdigheid aan shows en mogelijkheden voor ieder publiek, ook voor kinderen.

Goochelen voor kinderen in Leeuwarden

Wilt u een show met interactie en goochelen voor kinderen in Leeuwarden realiseren? Dan staat Marco Royal ook voor u klaar. Door de jaren heen zijn al veel kinderen, groot en klein, blij gemaakt met een geweldige kindershow door Marco. De kinderen kunnen een leuke tijd tegemoet zien en zullen de spectaculaire kindershow in Leeuwarden niet snel vergeten. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kan Marco Royal ballonvouwen voor de kleinste kinderen, maar ook animatie typetjes en spannende goocheltrucs behoren zeker tot de opties.

Een goochelaar of googelaar in Leeuwarden laten komen?

Googelaar gezocht of goochelaar gezocht? Met regelmaat wordt er ook naar een googelaar in Leeuwarden gezocht. De juiste spelling is goochelaar, maar de klank is natuurlijk volledig hetzelfde. Ongeacht waar u naar zoekt, een goochelaar of een googelaar in Leeuwarden, u kunt in beide gevallen natuurlijk goed bij Marco Royal terecht. Uiteindelijk draait het erom dat u een onvergetelijke show vol hilariteit en verwondering tegemoet kunt zien en dit is wel zeker wanneer u Marco Royal inschakelt.

Contact opnemen met Marco Royal

Wilt u een ervaren goochelaar in Leeuwarden inschakelen, zoals een tafelgoochelaar, een podiumgoochelaar, een beursgoochelaar of een leuke goochelaar voor kinderen? Dan bent u bij Marco Royal aan het juiste adres. Wilt u meer leren over het goochelen? Dan is een goochel workshop wellicht een leuk idee. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, welke u natuurlijk op de website kunt ontdekken. U kunt altijd vrijblijvend bellen naar 06 – 47396044 voor meer informatie over het boeken van deze unieke goochelaar in Leeuwarden.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen