TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

GEGARANDEERD SUCCES!

magicstar

100% Top entertainment

Vermaak en entertainment met table magic

CLOSE UP TABLE MAGIC

magicstar

Wedden dat de gasten versteld staan?

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2017

Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2017!

GOOCHELAAR HUREN?

Goochelaar huren door heel Nederland

U heeft een speciale gelegenheid om een feest te geven? Met de inzet van (tafel)goochelaar Marco Royal zullen uw gasten het ongetwijfeld naar hun zin hebben. Huur een professionele goochelaar waarvan u verzekerd bent van 100% succes!

Tijdens de interactieve optredens wordt het publiek telkens betrokken bij de onbegrijpelijke wonderen. Het voordeel van Goochelaar Marco Royal is dat hij feilloos inspeelt op de reacties van het publiek. U kunt moderne trucs verwachten van hoogwaardige kwaliteit waarbij Marco Royal altijd up to date zal blijven in de wereld van het goochelen en entertainment.

Meer dan 15 jaar ervaring

Een professionele goochelaar huren doet u niet dagelijks. Ga daarom alleen voor kwaliteit waarbij uw gasten gegarandeerd versteld zullen staan! Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring als beroeps goochelaar weet u zeker dat uw gasten zullen genieten van de verbazing, verwondering en de ludieke humor tijdens de optredens.

Tafelgoochelaar huren

Gedurende beurs evenementen, bedrijfsfeesten of particuliere gelegenheden wordt Marco Royal regelmatig ingezet als Tafelgoochelaar voor het volwassenen publiek. Tijdens deze shows vinden de kwalitatief hoogwaardige goocheltrucs plaats onder de ogen van het publiek. Men staat er met de neus bovenop waarbij de sfeer gegarandeerd telkens toe zal nemen. Vanwege de interactie en persoonlijk contact met de mensen zal de sfeer optimaal gezellig en verwonderlijk zijn.

Goochelaar voor kindershows

Tijdens de goochelshows voor kinderen neemt hij zijn publiek mee naar een wereld vol wonderen. Vanwege de interactiviteit blijft de show voor de kinderen uitermate interessant waarbij niets is wat het lijkt. Naast de diverse goochelshows kunt tevens terecht voor Workshops goochelen. Tijdens de workshop leert u de geheimen van de goochelkunst. De workshops worden vanzelfsprekend aangepast aan de betreffende doelgroep. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Ruim aanbod goochelshows

Hieronder vind u een overzicht van de diverse interactieve shows van Marco Royal. Naast de onderstaande shows kunnen in overleg op maat gemaakte shows worden samengesteld. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een thema feest waarbij de goocheltrucs en effecten op het thema kunnen worden afgestemd. Neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tafelgoochelen maakt uw evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.