slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Goochelaar huren

Goochelaar boeken in Nederland

U heeft een speciale gelegenheid om een feest te geven? Met de inzet van (tafel)goochelaar Marco Royal zullen uw gasten het ongetwijfeld naar hun zin hebben. Huur een professionele goochelaar waarvan u verzekerd bent van 100% succes!

Tijdens de interactieve optredens wordt het publiek telkens betrokken bij de onbegrijpelijke wonderen. Het voordeel van Goochelaar Marco Royal is dat hij feilloos inspeelt op de reacties van het publiek. U kunt moderne trucs verwachten van hoogwaardige kwaliteit waarbij Marco Royal altijd up to date zal blijven in de wereld van het goochelen en entertainment.

Meer dan 20 jaar ervaring

Een professionele goochelaar huren doet u niet dagelijks. Ga daarom alleen voor kwaliteit waarbij uw gasten gegarandeerd versteld zullen staan! Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als beroeps goochelaar weet u zeker dat uw gasten zullen genieten van de verbazing, verwondering en de ludieke humor tijdens de optredens.

Tafelgoochelaar huren

Gedurende beursevenementen, bedrijfsfeesten of particuliere gelegenheden wordt Marco Royal regelmatig ingezet als Tafelgoochelaar voor het volwassenen publiek. Tijdens deze shows vinden de kwalitatief hoogwaardige goocheltrucs plaats onder de ogen van het publiek. Men staat er met de neus bovenop waarbij de sfeer gegarandeerd telkens toe zal nemen. Vanwege de interactie en persoonlijk contact met de mensen zal de sfeer optimaal gezellig en verwonderlijk zijn.

Goochelaar voor kindershows

Tijdens de goochelshows voor kinderen neemt hij zijn publiek mee naar een wereld vol wonderen. Vanwege de interactiviteit blijft de show voor de kinderen uitermate interessant waarbij niets is wat het lijkt. Naast de diverse goochelshows kunt tevens terecht voor Workshop goochelen. Tijdens de workshop leert u de geheimen van de goochelkunst. De workshops worden vanzelfsprekend aangepast aan de betreffende doelgroep. Neemt u gerust contact op voor meer informatie

Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelaar
Straatgoochelen
Beursgoochelen met succes