Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar in Groningen boeken

Goochelaar huren in Groningen

Een goochelaar in Groningen inzetten om een feest gegarandeerd onvergetelijk te maken? Marco Royal staat voor u klaar! Om wat voor feest, evenement of gelegenheid het ook gaat, de goochelshow die in Groningen kan worden gerealiseerd zorgt absoluut voor een ervaring om nog lang met veel plezier op terug te kijken. Wie houdt er nu niet van een beetje magie? Laat u verwonderen door de bijzondere elementen van een goochelshow die perfect bij het publiek past, of het nu gaat om het entertainen van kinderen of volwassenen.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Waarom kiest u voor een goochelaar in Groningen?

U schakelt waarschijnlijk niet voor elke gelegenheid een googelaar in Groningen in. De keuze voor een goochelaar is dan ook bijzonder, in alle opzichten. Het gaat niet alleen om het vermaken van uw gasten met humor, interactie en entertainment, maar ook om het verwonderen en verbazen van de gasten met goocheltrucs en dat intense gevoel van pure magie. Een goochelaar kan een gezelschap entertainen zoals niemand anders dat kan. Daar kunt u van gaan genieten, door ook te kiezen voor Marco Royal als uw ervaren goochelaar in Groningen.

Een goochelaar in Groningen voor volwassenen en kinderen

Marco Royal heeft door de jaren heen al voor veel doelgroepen gestaan. Er werden goochelshows in Groningen verzorgd voor kinderen en volwassenen, voor families en vrienden, voor sportverenigingen en voor personeel van gerenommeerde bedrijven. Ieder gezelschap kan worden verrast door de unieke shows van deze goochelaar in Groningen. De shows kunnen op iedere locatie in de provincie Groningen worden verzorgd en worden perfect aangepast op het aanwezige publiek.

In Groningen een interactieve goochelshow meemaken

U kunt naar een goochelshow in Groningen kijken, maar u kunt er ook één beleven. Dat is nogal een verschil! Een goochelshow is het mooist wanneer u er daadwerkelijk actief aan kunt deelnemen, wanneer de goochelaar het publiek betrekt bij het entertainment en mensen van dichtbij laat meekijken bij de trucs. Dit is precies wat u van Marco mag verwachten; een interactieve show vol spektakel en met veel ruimte voor humor en hilariteit.

Wilt u de goochelaar in Groningen ook niet missen?

Staat er een leuk feest op uw planning en zoekt u nog naar die bijzondere finishing touch? Dan is het inschakelen van een goochelaar in Groningen precies wat u nodig heeft. Ontdek de showopties op de website of neem eens vrijblijvend contact op voor meer informatie. U bereikt ons via 06-47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen