Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Gelderland

Goochelaar boeken in Gelderland

Wilt u zich laten entertainen, verbazen en verrassen door een ervaren goochelaar in Gelderland? Marco Royal biedt u met de meest bijzondere goocheltrucs de tijd van uw leven. Als ervaren goochelaar weet Marco zijn publiek keer op keer te vermaken met verbazingwekkende trucs. Zowel bedrijven als particuliere gezelschappen houden van de goochelshows die in Gelderland worden weggegeven door deze professional.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Overal in Gelderland een ervaren goochelaar

Marco zet zich als googelaar in heel Gelderland in. Deze grootste provincie van ons land kent nogal wat plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de grote steden Nijmegen, Apeldoorn en hoofdstad Arnhem, maar natuurlijk ook aan de sfeervolle kleine plaatsjes, zoals Bronckhorst en Buren. U kunt Marco Royal boeken voor een spectaculaire goochelshow overal in Gelderland, van de grootste en drukste steden tot de kleinste dorpjes. In iedere plaats valt een geweldige en vooral onvergetelijke show te organiseren waar jong en oud volop van zal genieten.

De leukste interactieve goochelshows

Men kan naar een goochelshow kijken, maar kan er ook actief aan deelnemen. Dit is nogal een verschil. Marco zet zich in om het publiek optimaal te vermaken met een interactieve show vol entertainment en activiteit. Wanneer u een goochelshow in Gelderland boekt, dan kan de show worden aangepast op het publiek. Zoekt u een verrassende tafelgoochelaar, een uniek animatie typetje of juist een lachwekkende goochelaar voor kinderen? Het is allemaal mogelijk. De goochelshow in Gelderland wordt volledig afgestemd op het publiek, of het nu om kinderen of om zakenpartners gaat.

Van ballonvouwen tot workshop

Marco Royal biedt een uitgebreid aanbod aan unieke goochelshows die in Gelderland kunnen worden gerealiseerd voor een veelzijdig publiek. Op de website vindt u een mooi overzicht van de mogelijkheden. Hier kunt u ook de bijzondere workshop goochelen vinden, waarbij u verrast zal worden met een uniek kijkje achter de schermen, en achter de goocheltrucs! Stiekem wil iedereen wel weten hoe het nu eigenlijk allemaal werkt. Bent u klaar om echt iets over het goochelen te leren? Boek dan een workshop goochelen in Gelderland.

Geniet van de goochelaar in Gelderland

Is het aan u om een leuk kinderfeest, een personeelsfeest of een ander leuk evenement te organiseren? Laat u dan meeslepen in de magische hilariteit van Marco Royal en de dag of avond is absoluut geslaagd! Om wat voor gelegenheid het ook gaat, het publiek kan altijd genieten van een goochelshow vol entertainment en interactie. Bekijk de vele mogelijkheden op de website of neem eens contact op voor meer informatie via 06-47396044. U zult zeker genieten van deze unieke goochelaar in Gelderland.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen