Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Flevoland

Boek een goochelaar in Flevoland

Bent u een zoektocht naar een goochelaar in Flevoland begonnen? Dan is het allereerst belangrijk dat u de juiste spelwijze gebruikt. Veel mensen zoeken immers op googelaar. Dit is niet juist. Een expert in magische trucs, bijvoorbeeld een tafelgoochelaar, vindt u door te zoeken op het woord goochelaar in Flevoland. Marco Royal is zo’n goochelaar. Hij is dan ook een graag geziene act op allerlei evenementen door het hele land. Bovendien zijn de kosten voor Marco goed in de hand te houden zodat het voor iedereen tot de mogelijkheden behoort.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Marco Royal als tafelgoochelaar in Flevoland

Eén van de mogelijkheden van Marco Royal die het altijd goed doet is tafelgoochelen. Misschien is een tafelgoochelaar in Flevoland ook wel iets voor u. De reden waarom dit zo populair is, is te vinden in het format. Het komt immers zo dichtbij en toch is het ongrijpbaar. Dit is wat niemand kan begrijpen. Daarom is tafelgoochelen nog altijd één van die dingen die steeds weer opnieuw tot de verbeelding blijft spreken. Daarom past het goed op beurzen en grote feesten met veel gasten en veel tafels.

Een kindershow van Marco Royal in Flevoland

Het pakket aan mogelijkheden van Marco Royal is zeer uitgebreid. Zo is hij niet alleen tafelgoochelaar, maar is hij ook goochelaar met kinderen. Een kindershow staat bij hem dan ook garant voor een onvergetelijke middag. De kinderen kunnen zelf actief meedoen aan de shows en daardoor hebben zij gegarandeerd de middag van hun leven. Marco Royal maakt het zichzelf bovendien niet gemakkelijk. Zijn shows zijn zeer uitgebreid met bijvoorbeeld ook ballonvrouwen en allerlei grappige typetjes. Dit maakt het voor elk type kind een leuke ervaring.

Het verschil tussen een goochelaar en een googelaar

Bent u ook zo benieuwd hoe u de beste goochelaar in Flevoland vindt? Zoekt u dan op goochelaar of googelaar? Er is namelijk flink wat verschil tussen deze woorden. In de eerste plaats omdat googelaar geen Nederlands woord is. Het is een verbastering van googelen, wat iets opzoeken op Google betekent. Als u dat gaat doen, googelen dus, zoek dan vooral op goochelaar in Flevoland. De kans is dan groot dat Marco Royal naar voren komt als één van de best passende resultaten. Dit komt onder meer omdat hij hals beursgoochelaar, tafelgoochelaar en kindergoochelaar veel ervaring heeft.

Contact opnemen met een goochelaar in Flevoland

U kunt direct verder browsen op de website. Zo komt u direct te weten wat de verschillen zijn tussen de shows van Marco als tafelgoochelaar, Marco als beursgoochelaar en Marco als kindergoochelaar. Bent u al overtuigd? Dan kunt u hem direct boeken. Heeft u nog wat vragen? Bel dan vrijblijvend naar 06-47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen