Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar in Drente boeken

Goochelaar inhuren in Drente

Bent u op zoek naar de perfecte show? Dan bent u misschien wel op zoek naar een goochelaar in Drenthe. Mogelijk was u hier zelfs al naar op zoek maar kon u de geschikte persoon niet vinden. Heeft u de juiste speling gebruikt? Vaak zoekt men op googelaar terwijl men een goochelaar bedoelt. Wanneer u iemand zoekt die een expert is in magische trucs en daardoor als tafelgoochelaar of beursgoochelaar aan de slag kan, dan bent u bij Marco Royal aan het juiste adres. Marco is dan ook met zijn show te vinden op allerlei plekken in het land.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Een beurs goochelaar in Drenthe

Wanneer u een groot evenement zoals bijvoorbeeld een beurs organiseert, dan bent u natuurlijk op zoek naar verschillende aantrekkelijke acts. Marco Royal past perfect in dit plaatje. Als beursgoochelaar is zijn show namelijk goed aan te passen aan het specifieke evenement dat u voor ogen heeft. Zo kan hij bijvoorbeeld ook tafelgoochelen wanneer de situatie hierom vraagt. Dit is namelijk de vorm van goochelen die de trucs het dichtst bij de mensen brengt en zeer tot de verbeelding spreekt. Wanneer u veel gasten heeft, dan kan Marco hier bovendien goed mee omgaan.

Goochelen met kinderen in Drenthe

Als professional in het goochelen is Marco Royal altijd bezig om de verschillende kanten van het vak verder uit te diepen. Zo heeft hij ook een hele leuke kindershow om kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Dit komt onder andere doordat hij in zijn show ruimte maakt om de kinderen mee te laten doen. Zo voelen ook zij zich even een echte goochelaar. Daarnaast doet hij bijvoorbeeld ook grappige typetjes en zijn er ballenvrouwen. Daardoor zal elk kind zich de gehele middag moeiteloos kunnen vermaken.

Zoekt u een goochelaar en een googelaar in Drenthe?

Wilt u er zeker van zijn dat u de beste goochelaar in Drenthe vindt? Let er dan vooral op dat u niet op googelaar, maar op goochelaar moet zoeken op het internet. Een googelaar is namelijk geen woord uit de Nederlandse taal. Een goochelaar daarentegen wel. Iemand die zich bezighoudt met tafelgoochelen, beursgoochelen of goochelen met kinderen in Drenthe is Marco Royal. De kans is dan ook groot dat hij naar voren komt wanneer u uw zoektocht naat de beste goochelaar voor uw evenement gaat zoeken. Door jarenlange ervaring is hij zeer geschikt voor allerlei soorten gelegenheden.

Contact opnemen met een goochelaar in Drenthe

Heeft u genoeg gezien en bent u overtuigd? Dan kunt u direct verder kijken op de website. U kunt Marco Royal dan direct boeken als tafelgoochelaar, beursgoochelaar of kindergoochelaar. U kunt ook zien wat de verschillende shows inhouden. Heeft u nog enkele contact voor Marco? Bel dan vrijblijvend naar 06-47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen