Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Noord Brabant

Top goochelaar boeken in Noord Brabant

Wilt u een goochelaar in Brabant boeken om een kindershow om te toveren tot een daverend succes? Of wilt u misschien een goochelshow voor volwassenen in Brabant laten realiseren? In beide gevallen bent u aan het juiste adres bi Marco Royal. In de vele jaren waarin deze goochelaar al actief is zijn er eindeloos veel mooie shows aan het repertoire toegevoegd, waardoor er een indrukwekkende goochelshow neergezet kan woorden voor de meest diverse gezelschappen.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Laat u verbazen door een ervaren goochelaar in Brabant

Iedereen houdt ervan om op zijn tijd eens verbaasd te worden door een ervaren goochelaar in Brabant. U blijft zich altijd afvragen hoe het nu toch allemaal mogelijk is. Mensen proberen natuurlijk graag uit te vissen hoe een goocheltruc nu werkelijk in elkaar zit, maar er zijn er maar weinig die er uiteindelijk écht achter weten te komen. Dit is natuurlijk ook de magische lading die hoort bij een goochelshow en Marco Royal staat klaar om u dit gevoel te laten beleven.

Diverse indrukwekkende goochelshows in Brabant

Marco Royal kan als goochelaar in Brabant ter plaatse komen op de meest uiteenlopende locaties. U kunt dan ook altijd bij Marco terecht wanneer u een goochelaar in Brabant nodig heeft voor de verzorging van een onvergetelijke goochelshow. De meest verschillende shows zijn mogelijk, waardoor u uw keuze eenvoudig kunt aanpassen op het publiek dat aanwezig zal zijn op de betreffende dag. Er zijn hilarische, magische en indrukwekkende shows voor zowel volwassenen als kinderen te boeken.

In Brabant genieten van een goochelshow

Op de website vindt u een helder overzicht van de goochelshows die ook in Brabant gerealiseerd kunnen worden door Marco Royal. Gaat u voor animatie typetjes, voor een groots optreden of bijvoorbeeld voor ballonvouwen voor kinderen? Dit zijn slechts een paar mogelijkheden, want het assortiment goochelshows is zeer divers. Onder de mogelijkheden vindt u ook de unieke goochelworkshop. Heeft u altijd al willen weten hoe die trucs nu werkelijk in elkaar steken? Dan is dit misschien wel een ideale optie voor u.

Een unieke goochelaar in Brabant voor elk publiek

Marco Royal stelt zich op als een unieke, spraakmakende en verbazingwekkende goochelaar in Brabant, voor ieder gezelschap en tijdens elke soort gelegenheid. U kunt eens contact opnemen voor meer informatie, via 06-47396044. Bent u al overtuigd? Dan kunt u deze unieke goochelaar uiteraard direct reserveren voor een leuke goochelshow in Brabant.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Recente oprachtgevers
 

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen