Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Arnhem

Topgoochelaar in Arnhem boeken?

Een goochelaar in Arnhem bestellen doet u eenvoudig via de website van Marco Royal. Met ruim 15 jaar ervaring weet Marco van iedere gelegenheid een onvergetelijk evenement te maken, of het nu gaat om een verjaardag, een kinderfeest, een personeelsfeest of bijvoorbeeld een jubileum. Hele families, vriendengroepen, sportverenigingen en afdelingsteams zijn al verrast door de unieke optredens van deze bijzondere goochelaar in Arnhem.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Tafelgoochelen in Arnhem

Wilt u eens nader kennis maken met de magie van het tafelgoochelen in Arnhem? Dit kan wanneer u een middagje of een avond met Marco Royal doorbrengt. Als tafelgoochelaar in Arnhem zal hij u en uw gasten verbazen met magie, spektakel en een flinke hoeveelheid humor. U zult zich voortdurend afvragen hoe het nu toch allemaal mogelijk is en dat is nu juist van het tafelgoochelen in Arnhem zo indrukwekkend maakt.

De leukste kindershows in Arnhem

Marco Royal heeft door de jaren heen al eindeloos veel shows voor volwassenen verzorgd. U kunt denken aan tafelgoochelen en podiumgoochelen, maar ook aan beursgoochelen en bijvoorbeeld grote goochelshows voor een veelzijdig publiek. Kinderen behoren ook zeker tot de doelgroep, want de leukste kindershows kunnen in Arnhem worden gerealiseerd. Wilt u een kinderpartij organiseren en zeker weten dat de kinderen opgetogen en opgewonden terug naar huis gaan, vol leuke verhalen om aan iedereen te vertellen? Dan kan Marco Royal een magische kindershow in Arnhem verzorgen.

Goochelaar of googelaar in Arnhem gezocht?

Er wordt vaak naar een googelaar in Arnhem gezocht. Het is natuurlijk helemaal niet erg om googelaar te schrijven in plaats van goochelaar, want er zijn veel mensen die dit verkeerd doen. Laten we eerlijk zijn, Google verleidt ook wel een beetje tot het schrijven van ‘googelaar’. Heeft u in de zoekmachine naar een googelaar in Arnhem gezocht? Dan komt ook Marco Royal naar voren. Deze goochelaar biedt u dan ook de garantie op succes, ongeacht de gelegenheid of het publiek.

Meer informatie over de goochelaar in Arnhem?

Wilt u een onvergetelijke dag of avond tegemoet gaat met de magie, hilariteit en spektakel van een ervaren goochelaar in Arnhem? Dan is Marco Royal absoluut de juiste keuze. U kunt eens op de website rondneuzen om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden. Indien gewenst kunt u de goochelaar direct voor in Arnhem boeken. Wilt u eerst meer weten of wilt u zich laten adviseren op basis van uw gelegenheid of publiek? Bel dan naar 06 – 47396044.

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen