slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Goochelaar huren in Amsterdam

Goochelshow boeken in Amsterdam

U kunt een goochelaar in Amsterdam boeken wanneer u zeker wilt zijn dat u een zeer geslaagde dag of avond tegemoet gaat. De meest uiteenlopende gelegenheden kunnen extra speciaal worden gemaakt met de aanwezigheid van een topgoochelaar in Amsterdam. De wereld van het goochelen is dan ook verwarrend, bijzonder en ronduit hilarisch. Houdt u ervan om zo nu en dan eens met de mond vol tanden te staan, op de meest positieve manier mogelijk? Dan is het zeker een goed idee om Goochelaar Marco Royal in te schakelen als uw tafelgoochelaar in Amsterdam.

Kwaliteits garantie
Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelen met succes
Goochelaar bakt taart
Beursgoochelaar
Straatgoochelen

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.
topgoochelaar tafelgoochelen
Goochelen met balletjes
Goochelaar bruiloft
Restaurant goochelen

Tafelgoochelaar in Amsterdam meemaken?

Heeft u altijd al eens willen genieten van tafelgoochelen in Amsterdam? Dan staat Marco Royal voor u klaar. Deze goochelaar komt speciaal voor u naar Amsterdam om een uniek stukje goochelkunst bij u op tafel te leggen, letterlijk. Een groot voordeel van het inschakelen van een tafelgoochelaar in Amsterdam is natuurlijk wel dat u er zo dicht mogelijk bij zit. U kunt natuurlijk altijd proberen om te ontdekken hoe die trucs nu eigenlijk werken. Zie het als een uitdaging! Marco Royal komt graag voor u tafelgoochelen in Amsterdam en regio.

Goochelshows voor kinderen in Amsterdam

Marco Royal geeft de beste shows weg aan volwassenen, aan groot en klein publiek, maar ook voor kinderen is er een fantastische show te reserveren. Tijdens een kindershow in Amsterdam gaat alle aandacht naar het vermaak van kinderen, ongeacht de leeftijd van deze kinderen. Er kunnen workshops vol raadselachtige grappen worden neergezet, maar ook een kindershow met bijvoorbeeld ballonvouwen is in Amsterdam goed mogelijk.

Googelen of goochelen in Amsterdam

Bent u via Google op zoek gegaan naar een googelaar in Amsterdam? U bent niet de enige die zoekt naar een googelaar in de hoofdstad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij dit ook even aanhalen in onze informatie. ‘Goochelaar’ is de juiste spelling, maar voor Marco maakt het eigenlijk helemaal niet uit of hij googelaar of goochelaar genoemd wordt. De uitspraak blijft hetzelfde en het is altijd het doel om een onvergetelijke dag of avond te realiseren voor het publiek.

Wilt u de goochelaar in Amsterdam ook niet missen?

Staat er een leuk feest op uw planning en zoekt u nog naar die bijzondere finishing touch? Dan is het inschakelen van een goochelaar in Amsterdam precies wat u nodig heeft. Ontdek de show opties op de website of neem eens vrijblijvend contact op voor meer informatie. U bereikt ons via 06-47396044.

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5