Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Amsterdam

Topgoochelaar in Amsterdam: 100% succes!

U kunt een goochelaar in Amsterdam boeken wanneer u zeker wilt zijn dat u een zeer geslaagde dag of avond tegemoet gaat. De meest uiteenlopende gelegenheden kunnen extra speciaal worden gemaakt met de aanwezigheid van een topgoochelaar in Amsterdam. De wereld van het goochelen is dan ook verwarrend, bijzonder en ronduit hilarisch. Houdt u ervan om zo nu en dan eens met de mond vol tanden te staan, op de meest positieve manier mogelijk? Dan is het zeker een goed idee om Goochelaar Marco Royal in te schakelen als uw tafelgoochelaar in Amsterdam.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Tafelgoochelaar in Amsterdam meemaken?

Heeft u altijd al eens willen genieten van tafelgoochelen in Amsterdam? Dan staat Marco Royal voor u klaar. Deze goochelaar komt speciaal voor u naar Amsterdam om een uniek stukje goochelkunst bij u op tafel te leggen, letterlijk. Een groot voordeel van het inschakelen van een tafelgoochelaar in Amsterdam is natuurlijk wel dat u er zo dicht mogelijk bij zit. U kunt natuurlijk altijd proberen om te ontdekken hoe die trucs nu eigenlijk werken. Zie het als een uitdaging! Marco Royal komt graag voor u tafelgoochelen in Amsterdam en regio.

Goochelshows voor kinderen in Amsterdam

Marco Royal geeft de beste shows weg aan volwassenen, aan groot en klein publiek, maar ook voor kinderen is er een fantastische show te reserveren. Tijdens een kindershow in Amsterdam gaat alle aandacht naar het vermaak van kinderen, ongeacht de leeftijd van deze kinderen. Er kunnen animatie typetjes vol raadselachtige grappen worden neergezet, maar ook een kindershow met bijvoorbeeld ballonvouwen is in Amsterdam goed mogelijk.

Googelen of goochelen in Amsterdam

Bent u via Google op zoek gegaan naar een googelaar in Amsterdam? U bent niet de enige die zoekt naar een googelaar in de hoofdstad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij dit ook even aanhalen in onze informatie. ‘Goochelaar’ is de juiste spelling, maar voor Marco maakt het eigenlijk helemaal niet uit of hij googelaar of goochelaar genoemd wordt. De uitspraak blijft hetzelfde en het is altijd het doel om een onvergetelijke dag of avond te realiseren voor het publiek.

Geniet van de goochelaar in Gelderland

Wilt u meer weten over Marco Royal, uw ervaren goochelaar in Amsterdam? Dan kunt u contact opnemen via 06 – 4739644. Weet u al zeker dat u deze hilarische goochelaar in Amsterdam wilt boeken? Dan kunt u dit uiteraard makkelijk online regelen

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen