Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2018!

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELEN

magicstar

Entertainment tijdens beursevenementen

Marco Royal is entertainer voor elke doelgroep

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

magicstar

Verzorgde shows voor jong en oud

TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Goochelaar voor kindershows

INTERACTIEVE KINDERSHOWS

magicstar

Waanzinnige goochelshows vol interactie

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2018

Goochelaar huren in Amersfoort

Topgoochelaar in Amersfoort: 100% succes!

Wanneer u een goochelaar in Amersfoort op locatie wilt laten komen, dan moet u vaak veel reiskosten betalen wanneer de goochelaar speciaal voor u naar uw woning of bijvoorbeeld feestlocatie rijdt. Hier heeft u zeker geen last van als u kiest voor Marco Royal als uw ervaren goochelaar in Amersfoort. Marco rijdt door heel Nederland en brengt nooit reiskosten in rekening. Zo blijft de prijs voor iedereen gelijk en kunt u tegen een betaalbaar tarief genieten van een fantastische show van deze goochelaar in Amersfoort.

Tafelgoochelen maakt u evenement magisch
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Table magic
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Bruiloft entertainment

Ervaren tafelgoochelaar in Amersfoort

Marco Royal staat voor u klaar als u op zoek bent naar een goede tafelgoochelaar in Amersfoort. Tafelgoochelen is natuurlijk totaal iets anders dan bijvoorbeeld podiumgoochelen. Bij het tafelgoochelen zit u er echt bovenop, waardoor u al snel het idee krijgt dat u wel móet kunnen zien hoe het nu allemaal in elkaar steekt. Heel spannend natuurlijk of dit u ook daadwerkelijk gaat lukken tijdens het tafelgoochelen in Amersfoort. Uiteraard kan Marco Royal ook voor u klaar staan met onder meer podiumgoochelen, beursgoochelen en een interactieve kindershow.

Unieke goochelshows voor kinderen in Amersfoort

Ieder kinderfeest wordt een magisch en hilarisch spektakel wanneer u een kindershow in Amersfoort laat verzorgen door Marco Royal. Marco biedt niet alleen verbazingwekkende shows en optredens voor volwassenen, maar heeft ook een ruime ervaring in het realiseren van spannende en leuke kindershows in Amersfoort en omgeving. De kinderen kunnen actief deelnemen aan de show, wat ervoor zorgt dat zij nog lang na zullen praten over dat fantastische moment.

Zoeken naar een googelaar in Amersfoort

U kunt om meerdere redenen zoeken naar een googelaar in Amersfoort. Hier haken we direct even op in, want het is met googelaar wordt natuurlijk goochelaar bedoeld. Uiteraard komt het allemaal wel op hetzelfde neer en kunt u in alle gevallen bij Marco Royal terecht. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar een leuke beursgoochelaar of een podiumgoochelaar, maar het kan ook zijn dat u zoekt naar een kijkje achter de schermen bij een ervaren goochelaar in Amersfoort. Ook dit is mogelijk bij Marco Royal. U kunt dan kiezen voor de unieke workshop.

Geniet van de goochelaar in Gelderland

Op de website treft u de meest uiteenlopende informatie aan over de shows, de ervaringen en de mogelijkheden van goochelaar Marco Royal in Amersfoort en omstreken. U kunt, indien gewenst, direct uw eigen spektakel boeken. Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan advies? Dan kunt u even bellen naar 06 – 47396044. 

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.

Publiek trekken tijdens BEURSDAGEN?
Uw bedrijf in de spotlights met magic entertainment

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen