slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
slider-500-1
MAGIC ENTERTAINMENT
previous arrow
next arrow

Centrale magic show

Iedereen betrokken bij het goochelen

Tijdens de centrale show neemt Marco Royal u mee naar de wonderlijke wereld waar niets is wat het lijkt. Deze show is uitermate geschikt voor groter publiek waarbij iedereen tegelijkertijd kan genieten van de verwondering, verbazing en hilariteit.

Op ludieke wijze worden enkele toeschouwers naar voren gehaald om het onmogelijke mogelijk te maken. De combinatie van onmogelijke voorspellingen, wonderen en een vleugje humor zorgen voor een avond om nooit te vergeten. Hoogwaardig entertainment waarbij het publiek een groot onderdeel is van de interactieve show.

Verwondering

& verbazing

Veel interactie met het publiek

De grote variatie aan magisch entertainment maakt deze show uniek voor grote groepen. Mentalisme speelt tevens een belangrijke rol waarbij u gegarandeerd verstelt zult staan. Diverse voorspellingen zullen op ludieke wijze onthult worden waarbij het soms lijkt alsof we even terug gaan in de tijd. Niet alleen verbazing maar ook humor zal centraal staan waarbij de toeschouwers actief deel zullen nemen aan het optreden.

Ideaal om te combineren als voorprogramma van het tafelgoochelen of als introductie van een evenement.

SHOWFACTS

EEN SELECTIE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

Technische-Unie-Goochelaar
Primera-Goochelaar
KPN-Goochelaar-1
Hema-Goochelaar-1
preston palace magic
5star5
Goochelen tijdens evenementen
Beursgoochelen met succes
Goochelaar bakt taart
Beursgoochelaar
Straatgoochelen

Goochelaar boeken met zekerheid!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de artiestenbranche weet u zeker dat u professioneel entertainment in huis haalt. Elke show is uniek waarbij Marco Royal precies weet in te spelen op de reacties van het publiek. Vanzelfsprekend zal Marco ten alle tijden respectvol met de kinderen omgaan.De trucs worden gepresenteerd met veel humor en hilariteit waarbij de kinderen intensief betrokken zullen worden. Jong en oud hebben inmiddels kunnen genieten van de vele interactieve shows op feesten, evenementen en beurzen.

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Geweldige show!

5 stars magic

"Hoi Marco, we willen je bedanken voor de geweldige show. Wat hebben we genoten! We zien je graag weer terug bij ons volgend evenement!"

Preston Palace

We hebben genoten

5 stars magic

"Wat was het leuk om jou te ontmoeten. We zijn nog steeds onder de indruk van jou kunsten. Hoe doe je het toch! Je blijft een topper! Tot de volgende keer"

Fam. De Graaf

Wat was dit fantastisch

5 stars magic

"We hadden niet verwacht dat Marco zo een enorme impact zou achterlaten bij onze gasten. We zullen hem zeker bij iedereen aanraden."

Hema