Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELAAR

magicstar

Publiek trekken voor extra leads

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

BEURSGOOCHELAAR

magicstar

Publiek trekken voor extra leads

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2017

BEURS GOOCHELAAR

Beursgoochelen = publiek trekken!

Laat uw beursstand extra opvallen! Met de aanwezigheid van beurs goochelaar Marco Royal weet u zeker dat uw stand op een originele manier onder de aandacht komt.

Door middel van krachtige interactieve effecten zullen bezoekers en prospects telkens opnieuw naar uw stand worden getrokken. Tijdens het beursgoochelen zult u merken dat mensen langer bij uw stand zullen blijven staan waarbij tegelijkertijd op creatieve wijze uw product of bedrijfslogo onder de aandacht zal worden gebracht. Vervolgens wordt het verzamelde publiek doorgestuurd naar uw medewerkers. Zij nemen het gesprek over waarna er dieper op de producten kan worden ingegaan.

Laat uw bedrijf uitblinken op de beurs!
Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Trucs met uw logo of bedrijfsnaam

Laat uw bezoekers niet onopgemerkt voorbij lopen! U wilt opvallen tussen al die andere standhouders, en dat is precies wat Marco Royal voor u kan realiseren. Interactiviteit en verwondering spelen een grote rol waarbij de bezoekers actief betrokken worden.

Het eerste doel van de beurs goochelaar is het aanspreken en binnenhalen van prospects naar uw stand toe. Een tweede belangrijke functie is het entertainen van bezoekers wanneer uw medewerkers door drukte in gesprek zijn. Zo verliest u nooit meer onnodig belangrijke prospects. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen

Beursgoochelaar met ervaring

Marco Royal is ruim 15 jaar actief als professioneel entertainer in de artiestenbranche. U haalt dan ook niet zomaar een beursgoochelaar in huis, maar u bent verzekerd van een topartiest die een fantastische herinnering achterlaat bij de bezoekers. De show is steeds uniek, doordat er goed wordt ingehaakt op de reacties van het publiek. Respect voor iedere bezoeker is de standaard. Marco Royal heeft een passie voor het goochelen en dit is duidelijk merkbaar tijdens de goochelshows die worden weeggegeven op onder meer beurzen, evenementen en bedrijfsfeesten.

Vooraf zal Marco Royal in een persoonlijk gesprek uitvoerig uw wensen en producten bespreken. Ervaar óók de aantrekkingskracht van magic entertainment tijdens de beursdagen! Bel of mail voor meer info: 06-47396044

Marco Royal goochelt tijdens beursactiviteiten
Bruiloft entertainment
Table magic
logo Marco goochelaar
Magic tijdens een trouwerij
Table magic
Beursgoochelen extra info

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is hij inzetbaar bij internationale gelegenheden waarbij diverse nationaliteiten aanwezig zijn.

LOGO VERWERKEN IN DE TRUCS

Voorafgaand aan het beursoptreden gaan we kijken of we uw producten kunnen afstemmen op bepaalde trucs. Als u bijvoorbeeld een giveaway of gadget heeft die u tijdens de beurs uit wilt delen dan kan dit in een truc verwerkt worden.

Tevens is er de mogelijkheid om uw boodschap of bedrijfslogo telkens terug te laten komen. Maak gerust een afspraak met Marco om de mogelijkheden te bespreken.

VOORBESPREKING

Alvorens het beurs optreden zullen we uitvoerig uw wensen bespreken. Hierbij zullen we gaan inventariseren welke gadgets/giveaways uw gaat gebruiken zodat deze afgestemd kunnen worden op de professionele goocheltrucs.

Publieksmagneet!

Professioneel entertainer

WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND

GOOCHELAAR HUREN IN ALLE GROTE STEDEN

Beroepsgoochelaar Marco Royal treedt op door heel Nederland. De optredens zijn breed inzetbaar en geschikt op elke gewenste locatie. In de volgende steden is Marco regelmatig te vinden:

Heeft u evenement op locatie? Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.
 

Table magic en tafelgoochelen