TAFELGOOCHELEN / WORKSHOPS

magicstar

Verwondering, verbazing en hilariteit

Publiek vermaken met interactieve goocheltrucs

GEGARANDEERD SUCCES!

magicstar

100% Top entertainment

Vermaak en entertainment met table magic

CLOSE UP TABLE MAGIC

magicstar

Wedden dat de gasten versteld staan?

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

magicstar

Verbazing en hilariteit gegarandeerd!

Leuke en fascinerende goochelshows

SUCCES GEGARANDEERD

magicstar

* Meer dan 15 jaar ervaring

* Betrouwbaar

* Shows voor alle doelgroepen

Top entertainment 2017

Goochelaar met ervaring

GOOCHELAAR MARCO ROYAL

magicstar

Magisch TOP entertainment voor 2017!

ANIMATIE TYPETJES

Hilarisch ontvangst met een typetje

Topvermaak en ideale icebreaker bij binnenkomst: een beveiliger, dronken ober of een lakei als typetje die uw gasten verwelkomt op ludieke wijze. Humor en interactie staan tijdens het ontvangst staan centraal in deze act.

Met animatie typetjes kunt u de drempel verlagen, het ijs breken en het feest bij binnenkomst al laten beginnen. Een komisch begin van uw evenement waarbij uw gasten op een originele, komische en soms bizarre wijze uw feest zullen betreden.

Wedden dat uw gasten met een glimlach het feest tegemoet gaan?

Met een glimlach het feest tegemoet!
Animatie typetjes voor een onvergetelijke entree

Beveiliger typetje

Deze beveiliger is dol op z’n werk! Uw gasten zullen dat dan ook zeker merken. Deze hilarische welkomstact is uitermate geschikt bij de ingang van uw feest of evenement. Stelt u zich eens voor: uw gasten komen één voor één binnen maar plots gaat het alarm af wanneer u door het detectiepoort loopt. Beveiliger Marco onderzoekt uw gasten op vreemde voorwerpen en dat is maar goed ook… Marco haalt namelijk de meest vreemde objecten uit de tassen en kleding van uw gasten!

Uw gasten wisten zelf niet eens dat ze zulke vreemde dingen bij zich droegen! Een (nep)pistool in de tas? Hoe komt die daar? Ook krijgen uw gasten nog wat veiligheids instructies mee en na het codewoord en na wat vreemde vragen mogen ze doorlopen. Gelukkig blijkt alles nep te zijn en uw gasten zullen met de eerste glimlach uw evenement tegemoet gaan.

Laatste reacties van klanten

“namens de sociëteit, mijzelf en ZEKER OOK namens alle kinderen: Je was geweldig!! Super bedankt en hopelijk tot een volgende keer!!!”

Roel van Lopik
Roel van LopikLoodswezen Rotterdam

“Onze complimenten voor het geweldige optreden bij ons personeelsfeest. We zien je graag weer eens terug!”

Dhr. Berends
Dhr. BerendsHema

“Tijdens Koningsdag 2017 hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt!! Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen (bij ons 100-150 kinderen).”

Martin Creusen
Martin CreusenStichting Jeugd en Jongerenwerk

“We zijn nog onder de indruk en je hebt ons echt versteld laten staan!! We hopen je zeker weer snel terug te zien!!”

Eric de Groot
Eric de GrootPreston Palace

“We hebben onwijs genoten en zullen Marco zeker weer inschakelen voor ons volgende evenement. Kortweg Top!”

Gert Folkers
Gert FolkersFietsbeter

“Hij heeft ons uitstekend vermaakt en enorm verbaasd. Een show waarbij veel werd gelachen wat resulteerde in veel positieve reacties!”

Dick Ratelband
Dick RatelbandTennisclub Ugchelen

Dwaze ober

Ronaldo is een nieuwkomer in de horeca. Hij weet er allemaal nog niet zoveel van, maar rent in het wilde rond om iedereen te bedienen en vindt echt alles GEWELDIG! Stuntelend, struikelend, vallend en opstaand begint hij er steeds meer in te komen. Maar of het uiteindelijk nog iets met de horeca te maken heeft? De ober is een aanrader ter verluchtiging van recepties en buffetten, met name als ‘verborgen theaterober’, waarbij de gasten in eerste instantie niet in de gaten hebben dat deze ober niet tot het echte personeel behoort.

Dit maakt deze animatie typetjes act extra bijzonder, want er is een moment dat men deze ober nog serieus neemt, maar twijfelt aan zijn kunnen, tot het moment dat de gasten het doorkrijgen. En dan is de opluchting des te groter. De ober kan op diverse manieren gespeeld worden. Bijvoorbeeld: dronken, slapstick of als luie ober.

Hilarisch animatie typetje Marco Royal

Lakei typetje

Deze Lakei zorgt voor een entree welke u nog lang zal bij bijblijven. Voordat u als gast het feest tegemoet gaat staat de Lakei gereed om u te verwelkomen en zorgt ervoor dat u tot in de puntjes verzorgd naar binnen gaat. Zijn uw schoenen wel gepoetst? Moet er nog wat afgestoft worden? Zit uw haar goed? Deze Lakei neemt z’n werk wel heel serieus! Onvergetelijke typetjes voor een unieke entree!

Eventueel zorgt Lakei Marco dat u over een ware rode loper loopt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want over een rode loper lopen is niet zomaar iets, …..nee met stijl laat typetje Lakei u zien hoe uw over de rode loper loopt!

Goochelen met de neus er bovenop!
Tafelgoochelen maakt uw evenement magisch

Waarom kiest u Marco Royal?

Ruim 15 jaar ervaring

Zorg altijd dat u een professionele artiest boekt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche kunt u rekenen op een succesvol optreden.

Geen reiskosten

Marco Royal treedt op in heel Nederland ZONDER reiskosten te berekenen. Hierdoor blijven de tarieven betaalbaar voor ieder soort feest.

Flexibel inzetbaar

De shows zijn geschikt voor elke gewenste locatie en doelgroep. U bent verzekerd van professioneel entertainment waarbij Marco zich aanpast aan elke situatie.

Shows op maat

Geen enkele show is hetzelfde! In overleg kan de show worden aangepast aan uw wensen. Staat u op een beurs en wilt u trucs afgestemd op uw product?

Betrouwbaar

Vanzelfsprekend boekt u niet dagelijks een goochelaar. Marco beantwoord al uw vragen en zorgt voor een heldere en snelle communicatie.

English / Deutsch

Marco Royal spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hierdoor is de show uitstekend geschikt voor mensen met een internationale achtergrond.