Goochelen op straat

Straatgoochelen en kindershows in Ermelo

Zaterdag 14 april was het groot feest in Ermelo! De Oranjevereniging organiseerde vandaag “Free Ermelo”. Dit bevrijdingsfestival was vanwege de vele activiteiten een dag om niet snel te vergeten. Goochelaar Marco Royal verbaasde jong en oud met diverse goochelshows waarbij veel werd gelachen, verbaasd, en verwonderd!

In de middag werden vele activiteiten georganiseerd waarbij bands en diverse koren hun muziek ten gehoren brachten. Van 13:00 tot 17:00 uur stond Goochelaar Marco Royal klaar om zijn onbegrijpelijke goochelkunsten te vertonen. Op straat werd gegoocheld waarbij steeds meer mensen bij de menigte aanhaakte om te zien wat er gebeurde. Mensen werden uit het publiek gehaald waarbij diverse trucs en illusies werden vertoond. Niet alleen de volwassenen konden genieten van het tafelgoochelen maar ook voor de kinderen was er magic entertainment. Die middag was 2 x de Mega Magic Kindershow voorstelling te zien waarbij de kinderen genoten van de humor en hilariteit van Goochelaar Marco Royal. De kinderen zaten op het puntje van de stoel en wilde het liefst het podium op kruipen! Dat gebeurde ook, want een aantal kinderen mochten mee helpen met de diverse goocheltrucs waarbij tevens het publiek werd betrokken.

U heeft vast wel eens gehoord van het straatgoochelen. Het leuke van streetmagic is dat iedereen om de goochelaar heen kan staan. Vanuit alle hoeken is de goochelaar goed in de gaten te houden, en toch zal het niet lukken om te ontdekken hoe de trucs van Marco Royal werken. Het lijken echte wonderen terwijl men er met de neus bovenop staat!
Het feest in Ermelo ging na de goochelshows en het diverse entertainment nog door tot in de late uurtjes. Het was weer een geslaagde dag! Wilt u ook een show meemaken? Bel of mail gerust voor meer informatie.

Wellicht tot ziens op uw aankomend evenement!