Carnaval met goochelaar Marco Royal!

Het was weer een groot feest in Gorssel afgelopen 11 februari!
Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij zowel kinderen als volwassenen uit omgeving Gorrsel een aantal dagen met veel plezier feestvieren!


Tijdens het jaarlijkse carnaval wordt ook in Gorssel prachtige evenementen georganiseerd. Veel gezelligheid en vrolijke mensen zorgden voor een onvergetelijke dag voor kinderen en volwassenen.
En JA! Ik mocht de kindermiddag openen met de Mega Magic Kindershow. Een show vol humor en veel goochelplezier waarbij de kinderen actief meedoen met de wonderlijke goocheltrucs. De interactiviteit zorgde voor veel enthousiasme waarbij de kinderen niet meer rustig konden blijven zitten. Ze zaten op het puntje van de stoel en het liefst wilde ze het podium op stormen om de goochelaar uit te leggen wat er volgens hen mis gaat. Gelukkig staan ze keer op keer versteld als blijkt dat alles volledig onder controle is!

Het leuke van carnaval is dat iedereen verkleed is. De meest uiteenlopende kostuums waren te bezichtigen. Ook was er een dweilorkest aanwezig voor de nodige carnavals muziek.
Een goochelaar inzetten voor een carnavalsfeest is absoluut een aanrader. Een grote groep mensen worden vermaakt met ruim 50 minuten entertainment. Niet alleen de kinderen genieten, maar ook de volwassenen kijken mee met een grote glimlach! Heeft u ook een evenement met zowel kinderen als volwassenen? Laat het gerust weten, ik geef u graag advies over de diverse shows.

Al met al weer een geslaagd feest en een supergezellig optreden. Op naar volgend jaar!