Goochelaar en goochelshows tijdens Koningsdag

Het was weer een geslaagd optreden in het prachtige Limburg dit jaar.
De dag begon goed, de stemming zat erin. Koningsdag is altijd een gezellige feestelijke dag. Alhoewel ik de kleedjesmarkt graag 3 keer op en neer loop zat dat er helaas niet in dit jaar. Een lange reis van 2 uur stond voor de boeg in de richting Wijlre, Limburg.


Het goocheloptreden was vanwege het slechte weer vorig jaar afgelast dus dit jaar was iedereen kant en klaar voor een spectaculaire dag. Het dorpje Wijlre was in het Circus thema omgetoverd. Naast een schoolterrein stond een prachtig grote circustent waarbij de hele dag door spelletjes werden gedaan.

In de middag stond de Mega Magic Show gepland waarbij de kinderen met veel interactiviteit mochten genieten van het goocheloptreden. Ongeveer 125 kinderen (en volwassenen) stonden verbaasd van de wonderen die ze die middag meemaakten. Ik vind het altijd leuk om tijdens de show een paar assistenten naar voren te halen die meehelpen met diverse trucs. Ook nu stond mijn assistent in het middelpunt die tot zijn grote verbazing ook zelf kon toveren!

Goochelen is mijn passie, en wat is elke show toch weer uniek om mensen te zien genieten van de verwondering en verbazing. Dank aan het mooie Wijlre voor de prachtige magische dag.