Beurs Goochelaar


Het was weer een waanzinnig succes! Primera had mij uitgenodigd om te goochelen op een door hen georganiseerde beurs in Nijkerk. Er waren vele standhouders die hun producten aanprezen. Een grote gezelligheid waarbij er diverse kraampjes waren waar je eten of drinken kon halen.

Als goochelaar vermaakte ik het publiek met onbegrijpelijke goocheltrucs en kleine illusies. Terwijl ik door het publiek liep goochelde ik met objecten van de toeschouwers. Ringen verdwenen, geld veranderde in meer…of juist minder in waarde. En tijdens het balletje balletje spel raakte de mensen maar niet uitgekeken.

De bedrijfsnaam van Primera heb ik in de trucs verwerkt zodat de bedrijfsnaam steeds weer onder de aandacht werd gebracht. Op een beurs heeft het beursgoochelen een grote impact omdat groepen mensen naar een beursstand getrokken kunnen worden waarbij de beursstand van de klant in de spotlights staat, en dus onder de aandacht komt.

Zelfs de medewerkers van Primera stonden verbaasd wat er allemaal gebeurde.
Al met al een geslaagde dag met veel tevreden mensen. Vermaak en entertainment geven een glimlach bij het publiek. Daar doe ik het voor! Goochelen is niet alleen een vak…maar ook mijn Passie!